Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse Registreeri konto
Mõistete sõnaraamat
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge
Temperatuuride korral on lubatud aeg korje ja töötlemise vahel kuni 72h. Mida pikem see aeg on, seda suurem on võimalus, et oliivides algab käärimine ning saadav õli ei kuulu tipp-klassi. Kui õli pressitakse lubatud 72 h jooksul ja selleks kasutatakse ainult mehhaanilist töötlemist (pressimist), ilma kuumuse või kemikaalide abita, on tegemist „esimese külmpressimisega” (first cold pressing). Külmpressimise ajal hoitud temperatuuril on oluline tähtsus õli kvaliteedi jaoks.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun