Sõnu seletav sõnaraamat
Facebook Like
Temperatuuride korral on lubatud aeg korje ja töötlemise vahel kuni 72h. Mida pikem see aeg on, seda suurem on võimalus, et oliivides algab käärimine ning saadav õli ei kuulu tipp-klassi. Kui õli pressitakse lubatud 72 h jooksul ja selleks kasutatakse ainult mehhaanilist töötlemist (pressimist), ilma kuumuse või kemikaalide abita, on tegemist „esimese külmpressimisega” (first cold pressing). Külmpressimise ajal hoitud temperatuuril on oluline tähtsus õli kvaliteedi jaoks.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun Sulge