Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused! Luuletus.ee Sulge
Tekiila on mezcal, mida valmistatakse ühest kindlast agaaviliigist, mida kasvatatakse valitud piirkonnas Mehhikos (vrd brändi ja konjak). Rohkelt tšillit sisaldavale toidule ei ole soovitatav juua peale vett, sest tšillis leiduv aine kapsaitsiin kuivatab suulage seda enam, mida rohkem vett juuakse.
Tekiila puhtalt – kuigi eesti tarbija peab tekiilat eelkõige valgeks joogiks, on puhtalt pruugitav väärtkraam siiski vaadis laagerdunud ning omandanud kuldkollase varjundi.
Tekiila on fermenteeritud agaavimahlast destilleeritud kange alkohoolne jook, mida toodetakse ainult Mehhikos.
Tekiila - saadakse sinise agaavi mahlast(kaktuseline), kangus on 38-50 protsenti, toodetakse ainult
Tekiila on Mehhiko seadustega kaitstud, nagu konjak Prantsusmaal.
Tekiila kokteilides – tuntud klassikalisi tekiilakokteile on kaks.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun