Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge

Tarbimine ja toitumisharjumused - sarnased materjalid

visata, prügikasti, ostmisel, säilitusaine, märgistused, osteti, sõi, makaronid, hapukoor, jogurt, regulaator, põhjendus, piimatooted, toitumisharjumused, emü, lihatoodete, aedvilju, kiirtoitu, õlu, pelmeenid, riis, banaanid, kogemustele, lisaained, toiduainetes, e450, e451, stabilisaatorid, e301, antioksüdant, e621, e575, e120, e250, e412
thumbnail
34
doc

E ained - Toiduainete koostise analüüs

Imikute ja väikelaste toitudes keelatud. Ei tohi anda alla 12 nädalastele lastele. · Antioksüdant E300 - Askorbiinhape Kasutusala: Joogid, jahud, leivad, marja-, puuvilja- ja taimepooltooted, liha, lastetoidud. Omadused: C-vitamiin, sünteetiliselt valmistatud. Antioksüdant. Kõrvalmõjud: Puuduvad. Kahjulikud toidu lisaainena. Eriti suured üleannustused võivad tekitada kõhulahtisust ja maoärritust. Üle 10 grammi päevas arvatakse tekitavat neerukive. · Säilitusaine E250 - Naatriumnitrit Kasutusala: Vorsti-, liha valmistoidud, lihakonservid, ilma selleta oleks küpse liha värvus hallikas. Omadused: Säilitus- ja värvaine. Kõrvalmõjud: Võib tekitada nõgeslöövet, soolestiku probleeme, peavalu 4 TÄISSUITSU PÕDRAVORST Linnamäe Lihatööstus Koostis: Põdraliha 75%, sealiha 15%, seapekk, joogivesi, sool max 2,5%, maitseained, antioksüdant.

11.klassi bioloogia
77 allalaadimist
thumbnail
48
docx

Toidukaubaõpetuse õpimapp TOIDUKAUBAD

LÄÄNE-VIRU RAKENDUSKÕRGKOOL Ettevõtluse ja majandusarvestuse õppetool K12KÕ Karina Tjusina TOIDUKAUBAD Õpimapp Õppejõud: Liina Maasik Mõdriku 05.06.13 SISUKORD SISSEJUHATUS Tooted ja nende sisu. Kirjeldab ettevalmistamiseks ja hoidmiseks. Tootjad ja uusi funktsioone tootmises. Huvitav artikkel umbes tootmist ja tootjaid. Ülaltoodud näited kuumtöödeldud tooted erinevates riikides. Ajalugu tooted, kuidas luua ja kus kasutada. Väljenda oma arvamust mõned faktid ja järeldused. 1 TOIDUKAUBAD 1.1 Sool Esimesed teadaolevad andmed soola tootmisest on umbes 4000 eKr Egiptuses, Roomas ja Kreekas Esimesena hakkasid soola merest korjama foiniiklased Teadlased selgitasid soola toime välja alles 19-ndal sajandil Sool on maakeral väga laialt levinud ­ leidub kõikidel mandritel v.a Antarktikas Soola leidub: Merevees,soolajärvedes,

Toiduaineõpetus
85 allalaadimist
thumbnail
1072
pdf

Logistika õpik

Logistika on väga oluline ettevõtte strateegilises juhtimises ja planeerimises. 1.3. Logistika valdkonnad Logistika ainestik Logistikateadmiste edasiandmisel kirjeldatakse erinevaid logistikatehnoloogiaid ja töökorraldust laonduses, transpordis, ostmisel ja varude juhtimisel ning ettevõtetevahelise koostöö korralda- misel. Aja jooksul on kujunenud välja arusaamad tootlikust ja tõhusast toimingute ja protsesside korraldusest logistika eri valdkondades. On mõistetud, et koostöö tarnete haldamisel ja nõudluse rahuldamisel toob kasu kõigile tarneprotsessis osalevatele ettevõtetele

Logistika alused
638 allalaadimist


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun