Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjaleLOE EDASI
0
Tarbija seisukohalt on eelkõige olulised sisemised kvaliteediparameetrid: maitse, lõhn, tänapäeva teadliku tarbija puhul aga juba ka tervislikkus: C-vitamiini, antioksüdantide jt. bioaktiivsete ühendite sisaldus puu-ja köögiviljades. Erinevate puu-ja köögiviljade jaoks on erinevates maades välja töötatud kvaliteedistandardid, mis näevad ette vastava puu-või köögivilja jaotamise kvaliteediklassidesse, samuti nende pakendamise ja märgistamise korra.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk). Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).
Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu! Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.