Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge
Tapasaagis on tapamassi ja tapaeelse kehamassi suhe protsentides.
Tapasaagis on searümba massi suhe tapaeelsesse kehamassi %-des. Sigade rümbamassi hulka arvatakse Euroopa Liidus kasutatava rümba viimistlusstandardi järgi searümp koos pea, jalgade, naha ja sisemise rasvaga, eraldatud on seedeelundid, veri ja harjased.
Tapasid ehk erinevatest kergetest suupistetest nagu oliivid jms. Hispaania köögi juurde kuuluvad kahtlemata mereannid – mitmesugused kalad, molluskid, teod, vähid.
Tapasoe liha on soodne keskkond roisubakterite arenguks: valgurikas, niiske, optimaalne temperatuur, sisaldab alati mingil määral mikroorganisme.
Tapasigade puhul on lühikeste transpordikauguste korral võimalik söötmisstressi viia minimaalseks võttes arvesse tõenäolist tapmise aega.
Tapas - stiilis kartulid tomatikastmes: kartul,tomatid,küüslauk,sibul,tshilli- ja paprikapulber.
Tapasaagis on suurem kõrgemas toitumuses ja madalam lahjas toitumuses loomadel.
Tapas - askees (lõõsk). Paast nii mittesöömine kui vähesöömine.
Tapasaadused – inimtoiduks töödeldud või töödeldavad rupsid.
Tapasead on väljapuhanud, kui kõrvaveenid pole enam paisunud.
Tapasaagis on tapakaalu suhe tapaeelse kehamassiga protsentides.
Tapasaagis 49 - 65 %. Šviitsi tõug … - aretatud Šveitsis.
Tapasaagis 55 - 65%. EUROP-lihkvaliteedi näitaja.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun