Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse Registreeri konto
Mõistete sõnaraamat
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused! Luuletus.ee Sulge
Tabel 5 - Väliskaubanduse maht aastatel 2003-2011 (miljardit SEK) 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 Eksport 825,8 904,5 972,3 1085,2 1140,0 1194,4 996,7 1136,0 1214,1 Import 679,3 738,9 831,3 934,6 1030,1 1097,9 912,9 1067,1 1141,8
Tabel 5 - 3 Poorse ebakorrapärase keha mass ja ruumala leidmine Pr Katsetatav Proovikeha mass (g) Keha Parafiin Keha Keha Poorsus 6 maht i ruumal Õhus Vees parafiinig tihedus k ruumala a materjal parafiinig a
Tabel 5 - 3 Kruusa osa määramine liivas Jääk Jääk Proovi 8mm 4mm mass sõelal sõelal Osajää Kruusa [g] [g] [g] k [g] [%] 2000 8,4 0,42 1,87 2000 29 1,45

Tabel 5 - 2 Normaalkonsistentsi määramine Katse Segu koostis Segu laialivalgumine [mm] nr Kipsi kaalutis [g] Vee hulk 1. mõõt Keskmine [m [% kipsi d D
Tabel 5 - 5 Materjali absoluutne tihedus poorsuse leidmiseks Graniit 2680 kg /m3 Silikaattellis 2650 3 kg /m Keraamiline tellis 2655 kg /m3
Tabel 5 - 4 Keskmine tihedus Graniit 2654 kg/m ³ Silikaat tellis 1954 kg/m ³ Keraamiline 2033 kg/m ³

Tabel 5 - 1 Korrapärase keha ruumala ja massi määramine
Tabel 5 - 2 Killustiku terade tiheduse määramine
Tabel 5 - 4 Surve- ja paindetugevuse määramine

Tabel 5 - 1 Jahvatuspeenuse määramine
Tabel 5 - 4 Liiva terastikuline koostis
Tabel 5 - 3 Tardumisaegade määramine

Tabel 5 - 1 Puistetiheduse määramine
Tabel 5 - 2 Liiva terade tihedus
Tabel 5 - 4 Killustiku veeimavus

Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun