Sõnu seletav sõnaraamat
Mis veebilehti külastad? Anna Teada Sulge
Facebook Like
Küsitlus
Suuskadega on mäel parem hoogu sisse saada, manööverdada ja suusatamist õppida. Ka mäesuuski valides tuleb jälgida nende jäikust – mida jäigemad suusad, seda paremaid oskusi need eeldavad.
Suuski hooldades on olulisim nende määrimine, mis kaitseb suuski ja parandab sõiduomadusi. Kui suusad on alt halliks muutunud, on nende põhi rikutud ja viimane aeg määrimine ette võtta.
Suuski on mitmesuguseid : hüppe-, murdmaa-, slalomi-, kiirlaskumis-, jahisuusad jt. Suusad peavad vastama suusataja kasvule ja kaalule.

Suuskade hooldamine on delikaatne töö, kui sa seda ise ei oska otsi abi kelleltki kes sellega ennemgi tegelenud on või järgi seda juhendit.
Suuskade sisu on üldjuhul puidust, kallimatel kasutatakse siis kas vaht- või kärgsisu.
Suusk val - nurga all, sest vastasel korral on kukkumist raske vältida.

Suuskade põhi on sile (libe), see tähendab, et ei kasutata pidamismääret.
Suusktelik – talvel ja mägedes suusktelik viib tsentreerigu taha.
Suuski on võimalik sama pikkuse puhul valida erineva paindega.

Suusk on pärit Rootsist ning see oli lai ja lühike.
Suuskade alg - ja lõpp-pinge ning määrdepesa kuju.
Suuskade libiomadusi on võimalik parandada kivilihvi abil.

Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto


Logi sisse ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun