Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge
Sushi - jaapanlaste populaarne roog (suupiste). Sushi klassikalised komponendid on sushiäädikaga maitsestatud spetsiaalne riis, wasabi ehk jaapani mädarõigas, nori - merevetikatest valmistatud õhkõrn ümbris ning sojakaste ja marineeritud ingver 90. suurpuhastus - harva ja põhjalikult sooritatav koristamine ja vajadusel kaitsmine, millega taastatakse soovitud puhtusetase 91. želatiin - loomse päritoluga valk, mida saadakse kollageeni keetmisel.
Sushi on tuntuim ja populaarseim jaapanlaste külm kalasuupiste, mida on osatud hinnata nii Ameerikas kui ka Lääne-Euroopas. Märkimist väärib sushide tervislikkus: 2-3 sushitükki annavad olenevalt kasutatud toorainest umbes 60-90 kcal.
Sushi on Jaapani rahvustoit, mis sisaldab alati shari`t – Jaapani riis segatud riisiäädika, soola ja suhkruga tavaliselt ka sake`ga. ● Traditsioonilises Jaapani köögis ei kasutata
Sushi valmistamisel on lihtsad reeglid, nagu enamuses Jaapani toidukunsti – maitse peab olema samal tasemel kui väljanägemine ning esteetilised aroomid.
Sushiriis - meenutab välimuselt pudruriisi, sushit tehes on oluline pesta riisi enne hautamist seni, kuni vesi jääb selgeks.
Sushi - jaapani toit: riisirull kala või muu lisandiga.
Sushi - jaapanlaste populaarne roog (suupiste).
Sushiriis – pudruriisi sarnane, lühikeseteraline.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun