Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge
Surf - käsud) täitmisel leiavad otsest kasutamist kaks süsteemimuutujat ‘SURFTAB1 ja ‘SURFTAB2. Määravad nad võrgu tiheduse kahes alternatiivses suunas ja vajalik väärtus tuleb neile anda enne SURF-käsu käivitamist (algselt on neil vaikimisi väärtus 6). Pöördpinna moodustamine toimub käsuga REVSURF.
Surface - inoculated Serratia liquefaciens, on the surface of common food contact poly- but failed to affect growth of lactic acid mers. Zeolite slowly releases antimicrobially bacteria.
Surf - muusika kujunes välja 60-ndate aastate algul Lõuna Californias, kus surfingut ehk lainelaual sõitmist kõige enam harrastatakse.
Surfaktandid – anioonilised, mitteioonilised või katioonilised, sisalduvad mitmetes puhastusvahendites, näiteks aknapuhastusvahend.
Surface chem - Dodds, A. 2007. The future of ethical food and drinks: istry of food, packaging and biopolymer materials.
Surfaktandid on enamasti amfifiilsed ained e. neil on hüdrofoobne ja hüdrofiilne osa. Surfaktandid on näiteks seebid.
Surfilaager - Torres 3, 35650 Corralejo, La Oliva, Fuerteventura, Spain hind 30eurot Päev
Surfaktandid on ained, mis vähendavad vedeliku pindpinevust teise faasi suhtes.
Surface – biofilmi struktuurid liiguvad mööda pinda.
Surfaris - “ Wipe Out” Chantays- “Pipeline”
Surf – lainetel lauaga sõitmine
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun