Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjaleLOE EDASI
0
Staphylococci modu - late the aroma through the conversion of amino acids (particularly the branched-chain amino acids leucine, isoleucine, and valine) into methyl-branched aldehyde, methyl-branched acids and sulphites, diacetyl, and ethyl ester. The methyl ketones (2- pentanone and 2-heptanone) derive from intermediates of an incomplete ß- oxidation pathway in staphylococci.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk). Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).
Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu! Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.