Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge
Stabilisaatorid on ained, millel on võime dispergeerida vedelat faasi ja seega siduda suurel hulgal veemolekule *Soodustavad väikeste jääkristalide teket *Hoiab ära jääkristalide kasvamise soojussoki korral *Suurendavad segu viskoossust, õhu ühtlast jaotumist friiserdamise ajal *Seovad sulamisel vett, suurendades sellega vastupanu sulamisele Valgulised stabilisaatorid
Stabilisaatorid – sisse planeeritud majandus- süsteemi endasse ja nad kindlustavad avaliku sektori kulutused automaatse muutumise, kui muutub kogutulu või töötus.
Stabilisaatorid on ained, mis säilitavad toidu füüsikalis-keemilist seisundit ning säilitavad või tugevdavad toidu värvust.
Stabilisaatorid - karrageen-E407a 1981 kirjutas "Lancet", et karrageen võib olla põhjuseks koliidile ja soolestikuvaevustele.
Stabilisaatorid on ained, millel on võime dispergeerida vedelat faasi ja seega siduda suurel hulgal veemolekule.
Stabilisaatorid on ained, mis pidurdavad polümeeri vananemist.
Stabilisaatorid on kaltsiumoksiid (CaO ja alumiiniumoksiid
Stabilisaatorid – annavad klaasile kemikaalikindluse.
Stabilisaatorid - lisatakse, et suurendada
Vote UP
-1
Vote DOWN
Stabilisaatorid e450 - E452, suhkur, glükoos, antioksüdant E300, vürtsid, lõhna- ja maitseained, toiduvärv E120, säilitusaine E250.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun