Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse Registreeri konto
Mõistete sõnaraamat
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge
Rumm on kange, kuni 96% alkoholisisaldusega jook, mis saadakse fermenteerimise ja destilleerimise teel kas suhkruroomelassist või suhkruroomahlast ja -siirupist. Rummi valmistamist suhkruroomelassist nimetatakse tööstuslikuks menetluseks (rhum industrielle) ja rummi valmistamist suhkruroomahlast põllumajanduslikuks meetodiks (rhum agricole).
Rumm - saadakse fermenteerimise ja destilleerimise teel kas suhkruroomelassist või suhkruroomahlast ja -siirupist. Eristatakse: • madalama, 37,5-V40% alkoholisisaldusega rumme, millele lisatakse soovitud joomiskanguse saavutamiseks destilleeritud vett; • kõrge, uüe 70% alkoholisisaldusega ehk n-ö vaadikangusega rumme.
Rumm on kange, kuni 96% alkoholisisaldusega destileeritud jook, mis on valmistatud suhkruroost saadud mahla või melassi kääritamisel ja destileerimisel. Peaaegu valkjat või värvusetud destilaati hoitakse seejärel tammest või mõnest muust puust tehtud vaatides.

Rummo tekstid on lüürilised, algupäraselt kujundlikud, aga samas küllalt lihtsad ja igati maised. Kogemuse võimsus ja ehtsus kontrasteerub kogeja inimliku haprusega.
Rumm on kange, kuni 96% alkoholisisaldusega destilleeritud jook, mis on valmistatud suhkruroost saadud mahla fermenteerimisel ja destilleerimisel.
Rumm on suurepärane põhi loodusliku kookostäidisega segamiseks, mis moodustab rafineeritud Malibu unikaalse individuaalsuse.

Rumm - kange, meil kuni 80 protsendilse sisaldusega jook, mida saadakse suhkruroo melassist või suhkrumahlast ja siirupist.
Rummi lähtetooraineks on roosuhkru tootmisel ülejääv siirup – melass või suhkruroo mahl. Kääritamine toimub spetsiaalse pärmiga.
Rummu materjal – teras Vahelduv koormus Materjal – C55E δy = 450 MPa δu = 850 MPa [δ]c = 150 MPa (rahuliku koormuse juures)

Rummi grill - liha, mis on saadaval seavälisfileest 580g pakendis,marinaadiks ehtne kirsipüree ja rumm.
Rummide alkoholisisaldus on 37…77%. Olenevalt toorainest ja tehnoloogiast jagunevad rummid heledateks ja tumedateks.
Rummo tekstid on lüürilised, algupäraselt kujundlikud, aga samas küllalt lihtsad ja igati maised.

Rummidele on lisatud puuviljade nagu mango, apelsini, kookose, laimi või sidruni ekstrakte.
Rummud nimetatakse istukohtadeks. Võllid jagatakse kuju järgi: sile ja kuju võllideks.
Rumm 3 on ühendatud võlliga nuudlite abil ja pöörleb koos võlliga.

Rumm on kange, kuni 96% alkoholisisaldusega destilleeritud jook.
Rumm – roosuhkrust saadav jook, alkoholisisaldusega 45-75%.
Rumm on ka mitmesuguste segujookide koostisosaks.

Rummi - , dzinni-, brändi-, viskipõhjalised.
Rummid on võimalik jaotada esmalt kaheks:
Rummo puhul on iseloomulik koduruumikujutamine.

Rumm on mitmete kokteilide koostisosa.
Rummi ajalugu on tihedas seoses purjelaevadega.
Rumma - geomagister: Viljandi orustik.

Rummidest on kõige tuntum Havana Club.
Rumm on pea kohustuslik osta.

Vote UP
-1
Vote DOWN
Rummu pikkus on tavaliselt 8 ... 10 mm liistupikkusest suurem.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun