Sõnu seletav sõnaraamat
Facebook Like
Küsitlus
Add link
Ristiku - , kanarbikumesi või eriliigiline), lehe- või segameeks (õie- ja lehemee segu). Käitlemisviisi järgi liigitatakse vurri-, pressitud, nõrgunud, kärje- ja kärjetükkidega meeks (kärjetükke sisaldav mesi). Meesegud on mesilasema toitepiimaga mesi (tugev antibiootiline toime, alandab vere kolesteroolisisaldust, tõstab söögiisu, soodustab ainevahetust), jahvatatud õietolmuga mesi (tugevdab vereringesüsteemi, vähendab vere hüübimist), mesi sarapuupähklite ja
Ristiku - , kaera-kiduuss). 3. solkmed (inimese-, sea-, hobusesolge jne), piuguss, kõõrpea, naaskelsaba, keeritsuss, elevantsustõve tekitaja, mediina niituss jne HÕIMKOND JÕHVUSSID: Pikk niitjas kutiikulaga kaetud keha.
Ristikud on enamikus madalad, mõnikord roomava varrega, 1-aastased ja püsiktaimed kolmetiste lehtedega lehtede ehk abilehtede ja väikeste valgete, kollaste või punaste liblikõitega.

Ristikuõied on küllaltki meerikkad ja nii on ristik hinnatud meetaim ka mesinike poolt.
Ristikuid 75 - 85%. Ida- kitsehernes- pikema ajaline liblikõieline.
Ristikuid on 30..40 % , ei ole vaja mineraalset lämmastikku.

Ristikute kõrreline - ristikuid 50% ja lisaks 2-3 kõrrelist.
Ristiku - kõrreliste segukülvi KA saak t ha-1
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !


Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun