Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused! Luuletus.ee Sulge
Reavahe on 1,5 (Format – Paragraph – Line spacing – 1,5 lines)  Kasutusel täis-joondus (Justify) ehk tekst on lehekülje vasakust kuni parema marginaalini (vt järgmist punkti). Põhjendamatuid sõrendusi ja lünki ei tohi tekkida.
Reavahe 40 - 45 cm, taimede vahe reas 15 cm. Külve võib katta kilega, et hoida Toiduks värskelt, soolatult idanemiseks vajalikku niiskust ja soojust või konserveeritult saab kasvatada avamaal, kasvatades istikud ette.
Reavahe on 1,5(line spacing1,5). Ainult pealkiri võib olla kirjutatud kirjasuurusega 14. Paksu ja kaldkirja võib kasutada ainult pealkirjade, alapealkirjade väljatoomiseks.
Reavahe on 1,5 punkti (välja arvatud sisukord, loendid, tabelid ja muud sarnased tekstiosad, kus kasutatakse 1,0-kordset reavahet). Taandrida ei kasutata.
Reavahe on 1,5. Sisukorras, loendites, tabelites ja muudes sarnastes tekstiosades võib kasutada reavahet 1. • Kõik leheküljed nummerdatakse.
Reavahe on 1.0  Ühes arvudejadas on 40 arvu, kuid osad arud on 2-numbrilised, seega koosneb 1 element 72 tähemärgist.
Reavahetus -
(break) - teeb tekstis reavahetuse (kursor liigub järgmisele reale NB! Tühja rida ei jäta .

Reavahedega 60 - 100cm ja taimede vahedega reas 30-60cm. Okrataimed võivad kasvada 0,6-2m kõrguseks.
Reavahe - 7,5 -12,5 cm (laiema reavahe puhul saak 10 - 15% madalam)
Reavahe on 1,5 SISSEJUHATUS Times New Roman
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun