✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused!Luuletus.ee
0
Rasvasisaldus 25 - 50% Hollandi leibjuust Hallitusjuustud valmistamise ajal nendele tekib hallitus kas juustu sisse või pinnale ja nad on spetsiifilise maitsega Valgehallitus Sinihallitus Rohehallitus Segu (rohe+sini) Hallitusjuustud 1.juustumass nakatatakse hallitusseenega
Rasvasisaldus on piimal 3...5%, min.ainetest Ca, P; K,Mg. Vitamiinidest on A;D;B;E rühma vitamiine, suvises piimas on C ja A rohkem, fermente on rohkem äsjalüpstud piimas Kõrvuti lehmapiimaga kasutatakse veel kitse-, pühvli-, kaameli, põhjapõdra, hobuse piima.
Rasvasisaldusel on kindlad eesmärgid - lipiidid annavad toidule isuäratava lõhna ja maitse ning tagavad ka küllastustunde tekkimise seedekulglas pärast söömist.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk). Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).
Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu! Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.