Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge
Rannakarbid e. Sinimerekarbid.........................................................................................4 ...........................................................................................................................................5 Teod.
Rannakarjamaad on teiseks oluliseks liigirikkuse väljendajaks (Saastna, Matsalu) (Joonis 5). Soolane merevesi ujutab aeg-ajalt rannaäärsed alad üle ning kujuneb omanäoline taimestik.
Rannakompleksid on praegusel ajal Türgi ühed tähtsaimad “turismimagnetid”. Enamus puhkekeskusi paiknevad Egeuse mere ning Vahemere rannikuil.
Rannakarbid on maitsvad, on nad ka kõrge toiteväärtusega - rikkad valgu ja mineraalainete poolest ning madala rasvasisaldusega.
Rannakalurite seas on alla 2% (uuring kalandus tööjõud 2012), mis on eelkõige seotud füüsiliselt raske tööga.
Rannakarbid on eriti populaarsed Hispaania, Portugali, Prantsuse, Belgia ja Itaalia köögis.
Rannakäsipall on dünaamiline ja huvitav mäng, mis sai alguse Itaalias meelelahutusena.
Rannak - ala keskmisest veepiirist sügavuseni, kus lainete môju merepõhjale
Rannakarbi - valgeveinikaste, aurutatud spargelkapsas, keedukartul tillivõiga
Rannaküladest on vanimad XIII sajandi ürikuis mainitud Pärispea ja Juminda.
Rannakarpe on lihtne identifitseerida.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun