Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused! Luuletus.ee Sulge
Pudingud - põhitoorainena: sai, sõmerriis, manna, KV-marjade-PU püreesid, kohupiim, munad, või. Valmistamiseks segatakse peenestatud toorained suhkruga vahustatud muna ja maitseainetega, sulavõiga.
Puding on väherasvane magustoit rasvasisaldusega 2,0–2,3%. Pudinguid sobib kasutada ka kreemina kookide ja tortide valmistamisel ning kastmena puuviljasalatite peal.
Puding on valmismagustoit, mida valmistatakse rõõsast piimast.
Pudingi - like sisaldusega ja/või väikese vahustatuse astmega.
Vote UP
-1
Vote DOWN
Puding on želeetaolise konsistentsiga magustoit.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun