Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge
Pressimine - purustamine • fermenteerimine e kääritamine • filtreerimine e selitamine • laagerdamine e järelküpsetamine • villimine Protsessi tehnoloogilised üksikasjad võivad erinevate tootjate ning toodete lõikes suuresti varieeruda. Veini iseloom ja kvaliteet sõltuvad ka viinamarjasordist, istandiku vanusest, kasvukoha pinnasest ning seal valitsevast kliimast.
Pressimine pressvormides - pulber puistatakse matriitsi õõnde ja pressitakse kokku  Hüdrostaatiline pressimine- igakülgne surve vedeliku rõhu abil  Isostaatiline kuumpressimine- kasutatakse praktiliselt poorideta peeneteraliste materjalide saamiseks.
Pressimine on töötlemisviis, mille puhul materjal • Polütetrafluoretüleen e. fluorplast (PTFE) viiakse rõhu ja kuumuse toimel plastsesse olekusse, • Polümetüülmetakrülaat e. orgklaas (PMMA) misjärel ta täidab kogu vormi.
Pressimine - Pressimine on survetöötlemise liik, mille puhul konteinerisse paigutatud toorik surutakse templi abil läbi matriitsi ava. Kõige enam pressitakse alumiiniumi, aga ka teiste värviliste metallide sulameid.
Pressimine – Seda meetodit kasutatakse lõhnavate õlide kättesaamiseks tsitrusviljade koortest. Koored purustatakse rullikute vahel ja õli eraldub neist tsentrifugaaljõu mõjul.
Pressimine on töötlemiseviis, mille puhul materjal viiakse rõhu ja kuumuse toimel plastsesse olekusse, nii et ta täidab kogu vormi.
Pressimine ehk stantsimine Metallehistöö
Pressimine ehk stantsimine 1. 2. 3. 4. 5.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun