✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused!Luuletus.ee
0
Praadimine - toidu küpsetamine ning pruunistamine rasvainega või ilma temperatuuril 160-200°C. Ahjus temperatuuril 200-250°C 79. praht - suuretükiline käega eemaldatav mustus 80. puljong - see on energiarikas keedus (leem), mida keedetakse loomade lihast ja kontidest, kaladest, seentest ja köögiviljadest koos maitseainetega.
Praadimis - ja fritüürõlide piisava sagedusega vahetamine ja seadmete puhtus. Ülekuumutamise vältimine B Ebapiisaval kuumtöötlemisel mikroorganismide ellujäämine Piisav aeg ja temperatuur kuumtöötlemisel ** Jahutamine F Ehted, juuksekarvad töötajatelt, osised
Praadimiseks on kõige parem kasutada selliseid rasvu, mis sisaldavad vähe vett: 80% rasvasisaldusega margariine, sea- ja taimerasvu ja toiduõlisi, sest praadimine toimub kõrgel temperatuuril ja taimeõlid hakkavad üle 150 kraadisel kuumusel mürgiseid aineid eritama.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk). Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).
Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu! Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.