Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge
Piimašokolaad - osa kakao kuivainest asendatud piimakomponentidega, mis annavad magusama maitse, heledama värvuse, pehmema struktuuri, kakaokuivaine üldkogus vähemalt 25%, piimakuivainet vähemalt 14%. Valge šokolaad - peab sisaldama vähemalt 20% kakaovõid ja vähemalt 14% piimakuivainet, ei kasutata kakaooamassi ega –pulbrit, seega kakaosaadustest ainsana esindatud kakaovõi.
Piimašokolaadis on kakaokuivaine üldkogus vähemalt 25% ja  piimakuivainet vähemalt 14%. Valge šokolaad – peab sisaldama vähemalt 20% kakaovõid ja vähemalt 14% piimakuivainet.
Piimašokolaad on eelmisest mahedama maitsega, pehmem, heledam ja magusam, sisaldades lisaks põhiainetele ka piima või piimapulbrit ning vanilli, sageli ka pähkleid või mandleid.
Piimašokolaad – osa kakao kuivainest on asendatud piimakomponentidega, mis annavad šokolaadile magusama maitse, heledama värvuse ja ka pehmema struktuuri.
Piimašokolaad – kakaosaadusi kuni 20%, suhkrut kuni 55% ning 24…26% piima- või koorepulbrit. Nad on heledamad ja nõrgema ergutava toimega.
Piimašokolaadis on kakaokuivaine üldkogus vähemalt 25% ja piimakuivainet vähemalt 14%. Piimašokolaad on äärmiselt tundlik kuumuse suhtes.
Piimašokolaad on äärmiselt tundlik kuumuse suhtes, on selle kasutamine kuumtöötlemist vajavate magustoitude valmistamisel keerukam.
Piimašokolaadi puhul on osa kakao kuivainest asendatud piimakomponendiga, mis annab sellele helepruuni värvuse ja pehmema tekstuuri.
Piimašokolaadi puhul on osa kakao kuivainest asendatud piimakomponentidega.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun