Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge
Piimasuhkur e. laktoos 4,0…4,5 4,0 5,6 Mineraalained 0,7..0,8 0,6 0,9
Piimasuhkur ehk laktoos lõhustub glüktoosiks ja galaktoosiks.
Piimasuhkur ehk laktoos koosneb glükoosist ja galaktoosist.
Vote UP
-1
Vote DOWN
Piimasuhkur e. laktoos 1,661 Valk 1,390 Soolad 2,857 Sõltuvalt piima koostisest võib tihedus olla 1,026…1,034 g/cm2. Keskmine piima tihedus on 1,030 g/cm2. Madalama tihedusega on kõrge rasvasisaldusega piim.
Vote UP
-2
Vote DOWN
Piimasuhkur - Piimasuhkur ehk laktoos on aga jällegi disahhariid, mis koosneb kahest lihtsuhkrust – looduses puhtal kujul harva esinevast galaktoosist ja glükoosist, ning mida on olemas vaid piimas ja piimatoodetes (5%), sh ka inimese rinnapiimas (7%). Laktoos on tavasuhkrust viis korda vähem magus, kuid annab siiski 30–50% piima energeetilisest väärtusest.
Vote UP
-1
Vote DOWN
Piimasuhkur e. laktoos 4,0…4,5 4,0 5,6 Mineraalained 0,7..0,8 0,6 0,9 Piima keemiline koostis oleneb suurel määral tõust.
Vote UP
-1
Vote DOWN
Piimasuhkur e. laktoos, Linnasesuhkur e.maltoos, Puuviljasuhkur e. fruktoos, Viinamarjasuhkur
Vote UP
-1
Vote DOWN
Piimasuhkur on samuti disahhariid, mille molekul koosneb glükoosist ja galaktoosist.
Vote UP
-1
Vote DOWN
Piimasuhkur - Piimasuhkur ehk laktoos on aga jällegi disahhariid, mis koosneb kahest
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun