Piimasuhkur e. laktoos 1,661 Valk 1,390 Soolad 2,857 Sõltuvalt piima koostisest võib tihedus olla 1,026…1,034 g/cm2. Keskmine piima tihedus on 1,030 g/cm2. Madalama tihedusega on kõrge rasvasisaldusega piim.
Piimasuhkur - Piimasuhkur ehk laktoos on aga jällegi disahhariid, mis koosneb kahest lihtsuhkrust – looduses puhtal kujul harva esinevast galaktoosist ja glükoosist, ning mida on olemas vaid piimas ja piimatoodetes (5%), sh ka inimese rinnapiimas (7%). Laktoos on tavasuhkrust viis korda vähem magus, kuid annab siiski 30–50% piima energeetilisest väärtusest.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk). Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).
Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu! Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.