Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge
Piimarasvas on esindatud umbes 400 erinevat rasvhapet, ainult 14-ne sisaldus küünib üle 1% kogumassist Taimsed rasvad- on toatemperatuuril tahke taimne rasvaine, mida kasutatakse toiduvalmistamisel. Taimerasva eelis on sobivus kasutamiseks kõrge temperatuuri juures praadimisel või fritteerimisel.
Piimarasvad on unikaalsed, nad muutuvad vedelaks kehatemperatuuril ja seetõttu on hästi omastatavad. Lastele ei tohiks anda rasvavaba piima, lapsed vajavad kasvamiseks ja kaalus juurde võtmiseks just piimarasvu (3.5% piim) ja laste leivakate peaks kindlasti olema või mitte margariin.
Piimarasv on väga tervislik temas leiduva A ja D vitamiini allikana, viimane on vajalik ka piimast saadava kaltsiumi omastamiseks.
Piimarasval on looduslikest rasvadest kõige mitmekesisem koostis, selles on esindatud umbes 400 erinevat rasvhapet.
Piimarasvamääre koosneb - koosneb piimast ja/või teatavatest piimatoodetest
Piimarasvas on esindatud umbes 400 erinevat rasvhapet.
Vote UP
-1
Vote DOWN
Piimarasva tooted – kus kogu rasv on piimarasv (taluvõi) . Ei sisalda toidu lisaaineid, üldjuhul ei sisalda soola, külmalt raske määrida, sisaldab palju küllastunud rasvhappeid ja kolesterooli.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun