Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused! Luuletus.ee Sulge
Personaliseerumine ehk informatsiooni muutmine isikupärasemaks vastavalt subjektiivsetele hoiakutele 4) üldistumine ehk konkreetsuse taandumine, ebaolulisena tunduva ununemine 5) kognitiivse konsistensti printsiibi müjud ehk taandub ootustega sobimatu ning võimendub või ilmub ootuste ja tõekspidamistega kooskõlas olev 6) ratsionlisatsioon ehk sellise info lisandumine, mis aitab selgitada vastuolulist või ebaselget.
Personalispetsialist on isik organisatsioonis, kes on saanud spetsiifilist ettevalmistust personalitöö ja selle arendamise alal ning suudab tagada personalitöö alaste protsesside ning kokkulepitud tulemuste saavutamise operatiivsel tasandil.
Personalistrateegia on ettevõtte strateegia üks osa, mille eesmärgiks on inimressursi kujundamine, motiveerimine ja arendamine selliselt, et ta maksimaalselt toetaks ärikontseptsiooni realiseerimist.
Personalis on 2 inimest, kes tegelevad klientidega, hoolitsevad nende vajaduste eest ning teevad kõik selleks, et inimesed saaksid hea kogemuse ning teeninduse.
Personaliseerimine – süüdistatakse väliste asjaolude kujunemises iseennast ja elu pisiasju võetakse liiga isiklikult.
Personalispetsialisti kutsestandard on kokkulepitud nõuete kogum konkreetsel tasemel vajalikest oskustest, teadmistest ja isikuomadustest.
Personalisööklate klientideks on ettevõtte töötajad, ettevõtte külalised ja sageli ka lähedal asuvate ettevõtete töötajad.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun