Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused! Luuletus.ee Sulge
Pannkookide valmistamisel on põhitoiduaineteks piim või hapupiim; kergitava ainega muna, pärm ja kui kasutatakse hapupiima, ka söögisooda; jahu; maitsestamiseks sool ja suhkur, kuid ka kaneel, riivitud sidrunikoor, vanilliin jms. ; praadimiseks mitmesugused rasvained ( toiduõli, või, margariin, taime- ja searasv ). Kõik ained segatakse omavahel.
Panna 2 - 3 peotäit enne õitsemist korjatud tükeldatud lehti 0,5 l rapsi- või oliiviõlisse.
Pannkoogirestoranides on korraga saadaval mitukümmend eri sorti suuri ülepannikooke soolaste ja magusate täidistega, mõlemaga või hoopis ilma täidiseta. Paistab, et hollandlased üldse armastavad mune: pannkookide kõrval on alati menüüdes omlett või lihtsalt praetud munad.
Pann on saavutanud induktsioonpliidil.
Pannud naistest on palju neid, kes panevad neid pidevalt: kerjused, hulkurid, kellel ei ole alalist elamisluba. Ja just nende isikutega on väga raske läbi viia erinevaid tegevusi, et takistada kuritegevust ja kuritegijaid paremaks muuta.
Pann on saavutanud firmalt Tefal on toiduvalmistamiseks vajaliku absoluutselt ohutu temperatuuri (u.180 kraadi). tervisele ja on • Käepide on kuumuskindlast keskkonnasõbralik.
Panna al - Qaeda ja Talibani tegevusele näitab ainult aeg. Fakt on see, et midagi peab ette võtma Palestiinaga, mis ilmselgelt ei suuda riigis toimuva üle kontrolli saavutada.
Pann on valmistatud malmist, ümara või. Malmist nõud on pikaealised, taluvad kõrgeid temperatuure, tihedat kasutamist ja neid peetakse parimateks praadimispannideks.
Panna praktikumi - eelsel päeval (kontakteeru ses suhtes juhendajaga). TULEMUSTE INTERPRETEERIMINE: • Pipeteerime katseklaasidesse 1.5 ml LB vedelsöödet.
Pannoo - maalitud on puutahvlitele, ms on löödud seina, üleujutusohtlikes paikades on kasutatud just seda, kuna seda saab seinalt eemaldada.
Pannkoogid on meie toidulauale kindlalt püsima jäänud, küll aga valmistatakse täna pannkooke mitte enam odrajahust, vaid nisujahust.
Panna pesu – ja loputusaine, ning ahi peseb ja loputab ise. Kui ahjul on olemas pesuprogramm, siis kasutatakse seda.
Pannakse 1 - 2 kg kasve ja see aitab reumaatiliste haiguste puhul ja rahustab närvisüsteemi.
Pannilabidad - Kasutatakse toodete pööramiseks küpsetamisel, portsjontükkide teisaldamiseks.
Pann on köögiriist, mida kasutatakse toiduainete kuumtöötlemiseks- praadimiseks.
Pannid on kaetud keraamiliste osakestega tugevdatud Teflon Platinum Pro kattega.
Panna muna - , pähkli- ja apelsinikoored nagu ka konservikarbid ja fooliumitükid.
Pannkoogid - on ilmselt ühed enim pakutavad magustoidud meie toitlustuskohtades.
Pannoo - Sellel pinnal olev maal, bareljeef või kaunistus; suur ehismaal
Pannud on elust enesest ja kõigest meie ümber ja elus toimuvast.
Pannid on kumera põhjaga ja toitu valmistatakse lahtisel tulel.
Panna praktikumi - eelsel päeval (kontakteeru ses suhtes juhendajaga).
Pannkoogid – Блины Suur pirukas – Кулебяка
Pannkoogid on meie toidulaule kindlalt püsima jäänud.
Panna naised - forelli välja sikutades on nalja kõigile
Panni labidas - kasutatakse praadimisel asjade segamiseks.
Panneutralismi pooldajaid on vähe ja see ei ole ilmselt hea mudel.
Pannakse 3 - eka kokku ja lastakse jahedas seista.
Pannidel on Resistium või Titanium Force katte.
Pannoonia – piirkond, kus asub praegune Ungari
Pannud – see on talle lihtsalt omistatud.
Pannoco – ehisraamistuses seinapinel
Vote UP
-1
Vote DOWN
Pannus on liigesekesta sisekihi vohand, mis on pilgeni täidetud põletikurakkudest ja -ainetest. Tasahaaval pannus hävitab kõhre ja luukude, tekivad erosioonid ehk uurded, mis
Vote UP
-1
Vote DOWN
Pann on valmistatud alumiiniumist ja kaetud tefloniga.



Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun