Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused! Luuletus.ee Sulge
Oksüdeerimine – al.pind oksüdeerub ja oksüdeerunud kiht saavutab juba mõne minutiga elektrilise ühendust häiriva paksuse … oksiidkiht on väga tugev ja on halb el.juhtivus…. Parim viis oksiidikihi eemaldamiseks on ühendavate al.pindade määrimine kaitsemäärega ja terasharjaga harjamine läbi määrdekihi.
Oksüdeerimine – reaktsioon, mis vähendab vesiniku hulka molekulis või hapniku, lämmastiku või halogeeni hulka molekulis  Taandamine - reaktsioon, mis suurendab vesiniku hulka molekulis või vähendab hapniku hulka molekulis.
Oksüdeerimine – elektronide loovutamine, sellele vastab elemendi oksüdatsiooni astme suurenemine 7. Leelis – Vees lahustuv tugev alus (hüdroksiid) Soolade Füüsikalised Omadused :
Oksüdeerimine - redutseerimine osaleda katalüüsis: Cu Askorbaadi oksüdaas Oksüdeerimine-redutseerimine • otseselt – Zn Alkoholi Aitab ensüümil siduda NAD +
Oksüdeerimine - C=C- ----------------- -C=O + O=C- Kui seda teha molekuli mitmes kohas, kaotavad reaktsiooniproduktid oma värvuse, st. pleekuvad.
Oksüdeerimine on veini viga, mis on tingitud õhu juurdepääsust veinile tavaliselt ebaõigetest veini hoidmistingimustest põhjustatuna.
Oksüdeerimine – elektronide loovutamine redoksreaktsioonides, oksüdatsiooniaste kasvab
Oksüdeerimine - elektronide loovutamine redoksreaktsioonis, elemendi oks.aste kasvab.
Oksüdeerimine on elektronide loovutamisprotsess.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun