0
O kartulipüree
– kuum vesi peale, kaane all haudub, lisada võid või piima o Kartulipudruhelbed o Kartulipannkoogipulber o Kiirpudrud: (Nordic) o Tatrapuder o Odrapuder o Kaerapuder ( õuna-ploomi-, õuna-marjade-, vaarika-, õuna-kaneeli-), segada kuuma veega o Helbed - ( Nordic, Veski-Mati) keeta 3 min.: • 4-, 5-, 7-, 10- vilja- (kaer,oder,rukis,nisu,hirss,linaseemned,soja) • hirsi-, kaera-, riisi-, nisu-, rukki-, odra- o Teraviljatangud: tatar, riis; o Manna
0
O mahl
- puuvilja,marja või köögivilja o Värsked või konserveeritud puuviljad,marjad või köögiviljad o Maitseained-tsitrusekoor,sidrunimahl,ürdid,vanill,kaneel,alkohol o Gaseeritud jook,vahuvein • Marjad,puuviljad vm. tükeldatakse,maitsestatakse ja hoitakse külmas 1,5-2 tundi • Lisatakse mahlad,suhkur • Enne serveerimist lisatakse gaseeritud jook • Serveeritakse jahutunult
0
O eksootilised
ehk troopilised ja subtroopilised viljad (tähtvili, dattel, kiivi jne) tsitruliselised, o marjadeks (viinamarjad, sõstrad, karusmarjad, maasikad, vaarikad, jõhvikad, pohlad, mustikad jt.) Neil on seemned mahlase viljaliha sise peidetud või asuvad väikestes õnarustes viljaliha pinnal.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).
Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.
Suvaline mõiste
Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima