Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge
O kartulipüree – kuum vesi peale, kaane all haudub, lisada võid või piima o Kartulipudruhelbed o Kartulipannkoogipulber o Kiirpudrud: (Nordic) o Tatrapuder o Odrapuder o Kaerapuder ( õuna-ploomi-, õuna-marjade-, vaarika-, õuna-kaneeli-), segada kuuma veega o Helbed - ( Nordic, Veski-Mati) keeta 3 min.: • 4-, 5-, 7-, 10- vilja- (kaer,oder,rukis,nisu,hirss,linaseemned,soja) • hirsi-, kaera-, riisi-, nisu-, rukki-, odra- o Teraviljatangud: tatar, riis; o Manna
O kartuli - lehemädanik – haiguse arengut soodustavad kõrge õhuniiskus ja sademed temperatuuril 10-20. Kandub edasi nii kahjustatud mugulate kui mulla kaudu.
O kartuli - hõbekärn – haigustekitaja kahjustab ainult mugulate epidermist ja selle all paiknevat õhukest mugulakude.
O kartuli - varrepõletik, mugula märgmädanik – eestis laialdaselt levinud, nakatub terve taim või üksikud varred.
O kartulid – munad, piim, jogurt, juust, kohupiim  Kartulid kohupiimaga  Kartulid juustuga
O kartuli - mustkärn – säilib mullas, kandub edasi mugulatega, ristik halb eelvili.
O kartuli - süvikkärn – kandub edasi nakatunud mugulatega ja mulla kaudu.
O kartuli - keerdlehisus – lehtede servad rulluvad üles.
O kartulivähk – kahjustab kõiki maaaluseid organeid.
Vote UP
-1
Vote DOWN
O kartuli - ringmädanik – haigustekitaja säilib nakatunud mugulates.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun