Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjaleLOE EDASI
0
Numerous studies on the ecology of tradi- (i.e., homofermentative lactobacilli and/or tional fermented sausages confirmed and pediococci) and GCC+ (i.e., nonpathogenic, extended the knowledge, especially in terms coagulase-negative staphylococci and/or of technological lactic acid bacteria (LAB) kocuriae) improves the quality and safety and Gram-positive catalase positive cocci of the final product and standardizes the pro- (GCC+), (Aymerich et al. 2003; Corbière duction process (Campbell-Platt and Cook
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk). Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).
Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu! Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.