Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge
Naturaalne mineraalvesi on looduslik kontrollitud produkt, mida tohib villida ainult allika juures, koostisosad peavad olema märgitud etiketile, Ühest allikast pärit vett ei tohi turustada erinevate nimede all. Allikavett ei pea villima otse allika juures ega kontrollima tema tervislike omadusi.
Naturaalne hakkmass on ilma lisanditeta, hakklihale lisatakse leiget vett ja maitseained.
Naturaalne - tk, m3, m2 jt. 2.väärtuseline- rahaühikutes kr, dollarites Sisend võib olla: 1.naturaalsetes 2.väärtuselistes 3.ajalistes ühikutes Kombineerides väljundi kahe ja sisendi kolme mõõtmisviisiga, on võimalik määratleda 6 tüüpi tootlikkuse näitajaid.
Naturaalne hakkmass – ilma lisanditeta, lisatakse vaid vett ja maitseaineid.
Naturaalne ehk loomulik ventilatsioon on siseõhu vetileerimine kasutamatta selleks mehaanilisi seadmeid nagu proppeller.
Naturaalne siid on kallim kui teised kiudained, temaga peab seetõttu ka ettevaatlikult ümber käima.
Naturaalne keskkond on oluline ja nii mõnegi puhul ainuke viis, kuid ei ole alati ainuõige lähenemine.
Naturaalne - pindainetele Määrde eemaldi - Suusatalla puhastamiseks
Naturaalne vedelseep on mõeldud igasuguste erinevate pindade puhastamiseks.
Naturaalne - nagu ka teistel näitlejatel.
Vote UP
-1
Vote DOWN
Naturaalne kotlet – seljatükist, kondiga või kondita portsjontükid.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun