Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Otsingule "munahüüve" leiti 5 faili

13
pptx

Munatoidud

MUNAROAD (PLATS D'OEUFS) Sisukord Keedetud munaroad Praetud munatoidud Üleküpsetatud munaroad Keedetud munaroad Koorega keedetud munad 11,5 h enne keetmist võtta välja külmikust. Mikropragude esinemisel lisada vette soola või äädikat. Munad asetakse ettevaatlikult keeva vette, keedetakse vajalik aeg. v vedel muna­> keedetakse 23min. Valge kergelt, rebu kalgendumata. Serveeritakse s...

Toiduvalmistamine - Kutsekool
13 allalaadimist
31
docx

Toiduvalmistamise alused

TOIDUVALMISTAMISE ALUSED Toiduainte külmtöötlemine Sulatamine-külmutatud liha sulatatakse külmkapis. Kala panna külma vee sisse. Mittesöödavate osade eraldamine · Mulla eraldamine,pesemine · puhastmine-koorimine Madala toiteväärte osade eraldamine Kuju andmine · Tükeldamine · Vormine Kuumtöötlemist ja maitset muutvad võtted · Leotame...

Toitlustus - Kutsekool
48 allalaadimist
9
docx

ARVESTUS- toiduvalmistamine

mis on redutseerimine, hautamine, poseerimine, blanseerimine, kokkukeetmine, confi, brülee kreem, fondant, profitroolid, graavimine, bool, paseerimine, paneerimine, selitamine, moorimine, krepid. Redutseerimine ehk kokku keetmine- Vedelike koguse vähendamine ja maitse kontsentreerimine vee väljaaurutamise abil. Puljongi, supi, kastme, marinaadi jms. keetmine, kuni on aurustunud soo...

TOIDUAINETE SENSOORSE... - Eesti Maaülikool
17 allalaadimist
33
docx

Koka kutseeksami küsimused ja vastused

Kirjelda külmtöötlemismeetodid · Külmutatud toiduainete sulatamine külmutatus liha- ja kalatoodete, pooltoodete sulatamine · Mittesöödavate ja saastunud osade eraldamine Näiteks: köögivilja sorteerimine köögivilja pesemine köögivilja koorimine tapaloomade seedeelundite...

Kokandus - Kutsekool
37 allalaadimist
308
xlsx

Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1

080 0.080 0.160 0.160 2 suhkur kg 0.063 0.063 0.126 0.126 3 vanillieks l 0.000 0.000 0.001 0.002 4 pirn kg 0.238 20 0.190 0.476 0.380 Kokku: 0.333 0.666 TOIDU NIMETUS Munahüüve šampinjonide ja peekoniga portsjoni kaal g 200 valmistatavaid 2 portsjoneid Retsepti kaal Valmistamise kaal kokku Toiduained Ühik 1 bruto Kao % 1 neto 2 bruto 2 neto 1 kanamun tkkg 0.800 0.040 1.600 0.080 2 nisujahu kg 0.004 0.004 0.008 0.008 3 Piim 2,5% l 0.120 0.120 0.240 0.240 4 sool kg 0.000 0.000...

Toit ja toitumine - Kutsekool
6 allalaadimist


Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun