Menüü - sarnased materjalid
kastmega, allikavesi, lõhe, röstitud, pasta, croissant, singiga, menüü, küüslaugu, mozzarella, küpsised, kokk, arina, hotell, strand, juhendaja, eelroad, rohekarbid, salati, lutserni, supid, seljanka, porgandi, seafilee, grillitud, sisefilee, peedi, sibula, parma, kanafilee, aprikoosi, krevettide, magustoidud, cotta, sokolaadi, fondant, saiake
652
pdf
Asjaajamise alused
Rasvad 58
Magusained 61
4. Joogid 63
Mittealkohoolsed joogid 63
Alkohoolsed joogid 65
5. Menüüde koostamise alused 74
Menüü mõiste ja terminid menüüdes 74
Menüüde koostamise põhimõtted 80
Menüüde tüübid 82
Toidukorrad, toidukordade menüüde koostamine 85
Toidukaart, selle koostamise põhimõtted ja tööbid 92
Toidukaartide ja menüüde koostamine erinevatele
klientidele 93
6