Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse Registreeri konto
Mõistete sõnaraamat
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge
Menüüst olulisem on see, milleks paastutakse Paastutakse enne jõule ja lihavõtteid Toitumistavad on sõltuvad paastudest, kuid kolmapäeviti ja reedeti ei sööda piima-, liha- ja munatoite; ei kasutata toite verest; alkoholi tarbimine on lubatud paastuaegne menüü on toitev ja täisväärtuslik – päevalilleõli, aedvili, seened, tangained.
Menüü on esitadud lisades(Ideaalmenüü). Menüü koostamisel lähtusin oma täpsustatud energia vajadusest, milleks on 3470kcal. Mina koostasin oma ideaalmenüü selliselt, et ma saaksin kaalust alla võtta, samas soovin ma saada kätte kõik vitamiinid ja mineraalained ja süüa neid toite, mis mulle maitsevad.
Menüü 20 - le (turismigrupile) Külmad suupisted: o Keedetud ja täidetud munad o Soolatud heeringas sidruniviiludega o Maksaterriin o Erinevad kastmed ja salatid o Tatrapliinid o Juustuvaagen Menüü 20-le (turismigrupile) Soojad suupisted: o Soojad juustu- ja singivõileivad

Menüü on kolme käiguline:eelroog, pearoog ja dessert) Hinna sees on kohv, vesi ja tee. Vein ja kangemad joogid valitakse jubilari poolt ära. Lisa maksumuse alla lähevad külmroad, mis on suupiste laual ning mis kandikute peal, kui külalisi vastu võetakse.
Menüüst vorming - Tabelduskohad. Üheks tabulaatori lisavõimaluseks on määrata pilgupüüdja (Pilgujuht), see on punktiir- või pidevjoon (näit. sisukordade ja nimistute korral). Samast dialoogist saab ka muuta vaiketabulaatorite pikkust.
Menüü on mitmekülgne : Päevapakkumisel teeme 2 rooga, et inimene saab valida, mida talle rohkem meeldib, ja 2 suppi! A la carte menüü saab tellida kella 22.30 . Toite on võimalik tellida nii frii- prae kui keedukartuliga.

Menüü koostamiseks on kasutatud Tervise Arengu Instituudi internetipõhise toitumisprogrammi andmebaasi, välja arvatud täpsustatud energiavajaduse osas, kus on aluseks võetud 2006. aasta eesti toitumis- ja toidusoovitused.
Menüükulud – inflatsiooni korral on pidevalt vaja ümber teha hinnasilte, menüüsid jm pudi- padi, rahanõudlus -, reaalse raha nõudlus, reaalne rahatasakaal, finantsvara, raha
Menüüdes on samuti kirjas, mida toiduained sisaldavad ja ära märgitud, millised toidud on laktoosivabad, vähese laktoosi sisaldusega, gluteenivabad, vürtsikad või tulised.

Menüüs on kohv või tee, või, röstitud sai, puuviljamahl, viljatooted (maisihelbed, riisihelbed, müsli) praetud peekon ja muna, praetud makaronid, suitsutatud heeringas.
Menüüriba - Päisrea all asub menüüriba (menu bar) akna menüüdega (File, Edit, View,…). Hiireklõps mingi menüü nimetusel avab selle menüü korralduste loetelu.
Menüüst special - Advanced regression - Ridge Regression ja anda ette andmed: Dependent Variable: y Independent Variable: x1, x2, x3 ja teostada arvutused (vastata OK).

Menüüdes on erinevaid valikuid nii buffet-stiilis toitlustamisele kui ka maitsvad canapé’d pidulike bankettide puhuks, mida serveerime koos hea šampuse või
Menüü koostamisel on soovitatav toitainete jaotus, milles valgud moodustavad 10–15%, rasvad 25–30% ja süsivesikud 55–60% päevasest energiast.
Menüü - Toitlustusettevõtte hinnakiri, milles on kindlaks määratud järgnevusega ja reeglite kohaselt kindlast määratud hindadega.

Menüü on koostanud kokk Christophe Aribert ja restoran ise on avatud iga päev alates kella seitsmest hommikul kuni südaööni.
Menüüs on kindlasti tuntud itaalia, hiina, jaapani, korea, ameerika, prantsusmaa, kreeka, hispaania, vene ja gruusia toidud.
Menüükirjad on liiga väikesed, keerame needki suuremaks: Start->Settings->Control Panel->Display- >Settings->Font size.

Menüü sisu on võimalik sisestada nii staatiliselt (nagu on näha ülalolevast näitest), kui ka lugeda andmebaasist.
Menüüs on lisaks Vahemere stiilis pastadele, salatitele ja suppidele ka kodust seapraadi, seljankat ja pannkooke.
Menüü on trükitud või käsitsi kirjutatud, mida siis pakutakse toitlustus ettevõttes, või ürituste puhul.

Menüü - gi koostatakse selliselt, et eri toiduainete maitsed ja värvid harmoneeruksid lauale kantult kaunilt.
Menüü – Kauplus ja teenindus (kõige viimane ekraan kuhu saad Esc vajutades minna) – number 1 Kauplus.
Menüükulud – seotud vajadusega vahetada kogu aeg hinnasilte, seadistada ümber mänguautomaate, taksofone jne

Menüüs on palju erinevaid suupisteid, mida saab kiirelt süüa ja need kõik on rootsi laua stiilis lauas.
Menüü on üles ehitatud õigesti, on ka kasutaja teekond oma soovitud tulemuseni kiirem ja sujuvam.
Menüüs on kohv või tee, piim, röstitud sai, marmelaad või keedis, praetud peekon, praetud muna.

Menüü on koostatud läbimõeldult, nii et kõik erivajadused ja soovid saaksid rahuldatud.
Menüüst tools - > Accounts ning avanendud aknast valige Mail -> huvipakkuv account -> Properties.
Menüüs on lindudest kõige rohkem kanalisi, kurvitsalisi, eri liiki parte, vahel sookurg.

Menüü 3 – pidulik kolme käiguline õhtusöök 11.mai.2013 – Aasia restoranis Wok &
Menüüdes on lihtne navigeerida, mõõtmise tulemused täpsed ja seda väikese ajakuluga.
Menüü register – Menüü registriga on tellimus seotud olemitüübi Menüü rida kaudu.

Menüü - > Internet ->MozillaFirefox.Pingviin ärkab kiiresti ka vanas masinas.
Menüüs on eelroog, supp, pearoog, kook, punane vein, vesi ja valge vein.
Menüüs on eelroog, pearoog, magustoit (nt kook kastmega), vein ja vesi.

Menüü on mõeldud minu emale ja isale romantiliseks õhtusöögiks.
Menüüs on traditsioonilised Mehhiko road milles ei puudu ka vürts.
Menüüst on näha, et toidud on suvised, kerged ja on palju salateid.

Menüüs nimetatakse road kindlas järjestuses roakäikude kaupa.
Menüü on erinev ja seega valmistoidud on erinevate hindadega.
Menüü on koostatud kahele kahele keskealisele naisterahvale.

Menüü window - Split(seal asub ka külmutamine) Window- FreerPanes.
Menüüs on 2 sorti küpsiseid, ühed soolased, teised magusad.
Menüü e. käsurida Command Tool Text Editor File Manager

Menüüde koostamisel on oluline klientide vajadused, soovid ja ootused.
Menüüs on nii Itaalia kui ka Vene köögist pärit toite.
Menüüs on toidud (menüüread). Menüüridadel on hinnad.

Menüü 2 – 10.mai. 2013 – Aasia restoranis Wok & Grill
Menüüd on analüüsitud toitumisprogrammiga NutriData.
Menüüs on soomlastel palju vorsti, eriti grillvorste.

Menüü – võimalike pakutavate toimingute loetelu.
Menüüs on ka rikkalik valik toitvaid lasteroogasid.
Menüü on tervisekaitseorganitega kooskõlastatud.

Menüü on mõeldud kerge häirega laktoosihaigele.
Menüüdes on sisefileest roogadel alati kindel koht.
Menüüridadel on nimetused. Menüüridadel on kirjeldus.

Menüükaart - See on vabalt valitav roogade loetelu.
Menüü - Tööturuteenused - alammenüüdest.
Menüü on mõeldud pidulikuks õhtusöögiks.

Menüü – ruokalista Ruutmeeter – neliöta
Menüüs on nii soojad kui külmad suupisted.
Menüüde suhtes on OOo Writer ja MS Word sarnased.

Menüüs 3 - 4 rikkalikult kaunistatud toitu.
Menüü on koostatud vastavalt sellele.
Menüü – rikkalik külm ja soe laud.

Menüüs on ainult üks suppi pakkumine.
Menüüs on eelroog, spagetid ja vesi.
Menüü nupp tähendab palju funktsioone.

Menüü teema on „Ükskord Mehhikos”
Menüüriba – kõik programmi käsud
Menüüd on kaasas eraldi failina.



Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun