Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused! Luuletus.ee Sulge
Margariini tootmine on lihtsustatult öeldes vedela taimse õli muutmine hüdrogeenitud rasvaks ja need rasvad ongi kordi odavamad ja paremini õhuhapnikule vastupidavad kui rõõsk koor ja või. .Margariin üldiselt ei sisalda piimasaadusi, soola, vitamiine jne. Võid aga valmistatakse juba palju varasemast ajast kui margariini.
Margariinis 80 – 90%, • poolrasvases margariinis kolmveerandrasvases margariinis 60–62%, • rasvavõietes alla 39%, 41–60% 39–41%, • või 62–80%. Võid valmistatakse rõõsast või hapukoorest.
Margariinidele on lisatud igasuguseid lisaaineid, et pikendada nende säilivusaega jms (antioksüdandid, säilitusained, värvained jne).
Margariini - tükikesi ja küpsetatakse keskmise kuumusega ahjus, olenevalt kala paksusest, 30-40 minutit.
Margariinihind on paigal, põhjustab või müügimahus küllaltki suure languse.
Margariini tootmisel on kasutatud hüdrogeenitud rasva, kerkib uus probleem.
Margariinitooted – kus piimarasva on kogu rasvast 3% või alla selle.
Margariinide põhikomponendiks on tahkestatud taimeõlid, taimerasv ja loomne rasv.
Margariinid on valmistatud kodumaisest rapsiõlist.
Margariin on saadud taimeõli töötlemisel.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun