✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused!Luuletus.ee
0
Maitseaineid - see on otseselt seotud vajadusega toitu palavas kliimas säilitada; samas kasutatakse põhjas rohkem piimatooteid, jogurtit ja piima, kuna neid on jahedamas kliimas kergem säilitada). Palju on värskelt küpsetatud leivasorte (papadam`id, nan´d jms). Küpsetatud või praetud täidisega klimbid on samosa´d ning neid pakutakse söögikorra alguses suupistetena.
Maitseaineid – pipar, loorber, ingver, nelk, muskaatpähkel). Olenevalt keedusoola osamassist eristatakse nõrgalt (4…10%), keskmiselt (10,1…14%) ja tugevalt (üle 14%) soolatud kala.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk). Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).
Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu! Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.