Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

RAKENDUSBIOLOOGIA (0)

1 Hindamata
Punktid

Lõik failist

RAKENDUSBIOLOOGIA
1 artikli analüüs


Dajana Pärt
1. Aktikkel
FUNKTSIONAALNE TOIT
Funktsionaalsus on Jaapanist pärit
mõiste. Nende ainete valik põhineb
laialdastel teaduslikel uuringutel, mis
kinnitavad funktsionaalse toidu abil
näiteks parandatud kaltsiumi omastamist
või lipiidide ainevahetust.
Funktsionaalne toit
Funktsionaalne on toit, mis lisaks tavapärastele toitelistele omadustele mõjub
soodsalt organismi füsioloogilistele funktsioonidele, mis edendavad tervist ja
heaolu.
Mis teeb toitu funktsionaalseks?
· Probiootilised piimhappebakterid
· Kiudained

Vasakule Paremale
RAKENDUSBIOLOOGIA #1 RAKENDUSBIOLOOGIA #2 RAKENDUSBIOLOOGIA #3 RAKENDUSBIOLOOGIA #4 RAKENDUSBIOLOOGIA #5 RAKENDUSBIOLOOGIA #6 RAKENDUSBIOLOOGIA #7 RAKENDUSBIOLOOGIA #8 RAKENDUSBIOLOOGIA #9 RAKENDUSBIOLOOGIA #10
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 10 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-02-08 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 12 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor dajana3108 Õppematerjali autor
1 artikli analüüs

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
110
docx

Toidukaubaõpetuse õpimapp

LÄÄNE-VIRU RAKENDUSKÕRGKOOL Ettevõtluse ja majandusarvestuse õppetool ÕPIMAPP Iseseisev töö Õppejõud: Liina Maasik, MA Mõdriku SISUKORD SISUKORD..........................................................................................................................2 SISSEJUHATUS..................................................................................................................4 1KAUBAMÄRK.................................................................................................................5 1.1Ajalooline taust ja areng.............................................................................................5 1.2Kaubamärgi kaitse.......................................................................................................7 2KAUBAMÄRK LEIBUR..................................................................................................8

Toidukaubaõpetus
thumbnail
48
docx

Toidukaubaõpetuse õpimapp TOIDUKAUBAD

LÄÄNE-VIRU RAKENDUSKÕRGKOOL Ettevõtluse ja majandusarvestuse õppetool K12KÕ Karina Tjusina TOIDUKAUBAD Õpimapp Õppejõud: Liina Maasik Mõdriku 05.06.13 SISUKORD SISSEJUHATUS Tooted ja nende sisu. Kirjeldab ettevalmistamiseks ja hoidmiseks. Tootjad ja uusi funktsioone tootmises. Huvitav artikkel umbes tootmist ja tootjaid. Ülaltoodud näited kuumtöödeldud tooted erinevates riikides. Ajalugu tooted, kuidas luua ja kus kasutada. Väljenda oma arvamust mõned faktid ja järeldused. 1 TOIDUKAUBAD 1.1 Sool Esimesed teadaolevad andmed soola tootmisest on umbes 4000 eKr Egiptuses, Roomas ja Kreekas Esimesena hakkasid soola merest korjama foiniiklased Teadlased selgitasid soola toime välja alles 19-ndal sajandil Sool on maakeral väga laialt levinud ­ leidub kõikidel mandritel v.a Antarktikas Soola leidub: Merevees,soolajärvedes,

Toiduaineõpetus



Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun