Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Köögivilja õpimapp (1)

5 VÄGA HEA
Punktid

Esitatud küsimused

  • Mida peab sisaldama kartuli märgistus kaupluses?
  • Milliseid kartulisorte leiad kaupluses müügilKas oskad iseloomustada?
  • Milline ettevõte on Eesti suurim lauakartuli kasvataja?
  • Milline on porgandi toiteväärtus?
  • Millise kujuga võib olla söögipeet?
  • Miks soovitatake just eriti kevadel kaalikat süüa?
  • Millised on selleriliigid?
  • Milline näeb välja pastinaak?
  • Millise värvusega võivad olla söögisibulad?
  • Mida tuleb silmas pidada sibulate säilitamisel?
  • Mida pidada silmas porrulaugu kvaliteedi juures?
  • Milline näeb välja savoia kapsas?
  • Milline on nuikapsa maitse?
  • Milline näeb välja romanesco kapsas?
  • Milline kapsa on kõige suurema toiteväärtusega?
  • Mida pidada silmas lehtköögiviljade säilitamisel?
  • Millega võib maitsestada tomatitoite?
  • Millised on tomati kavaliteedi nõuded?
  • Millised köögiviljad sisaldavad kõige rohkem C-vitamini?
  • Millist värvi võivad olla paprikad?
  • Milline on kaunviljade toiteväärtus?
  • Milliseid Eestis kasvatatud õunasorte oled näinud müügil kauplues?
  • Millised on õunte ja pirnide kvaliteedi nõuded?
  • Mida on vaja silmas pidada köögiviljade ja puuviljade müügieelses korrastuses?
  • Millised köögiviljad tekitavad sagedamini allergiat?
  • Millistel köögiviljadel on söödav osa õisik?
  • Milline ettevõte on Eestis suurim salati ja maitserohelise kasvataja?

Lõik failist

Vasakule Paremale
Köögivilja õpimapp #1 Köögivilja õpimapp #2 Köögivilja õpimapp #3 Köögivilja õpimapp #4 Köögivilja õpimapp #5 Köögivilja õpimapp #6 Köögivilja õpimapp #7 Köögivilja õpimapp #8 Köögivilja õpimapp #9 Köögivilja õpimapp #10 Köögivilja õpimapp #11 Köögivilja õpimapp #12
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 12 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2010-12-15 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 61 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 1 arvamus Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor AnnikaAlemaa Õppematerjali autor
Teeninduskool toidukauba õpetus

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
30
pdf

Toidukaupade õpimapp: köögiviljad

TALLINNA TÖÖSTUSHARIDUSKESKUS KÖÖGIVILJAD Õpimapp Juhendaja: Merle Salu Koostaja: Jelizaveta Kuznetsova 205 MRA TALLINN 2014 Sisukord KÜSIMUSED JA VASTUSED .................................................................................................... 3 KAPSADE LIIGID ....................................................................................................................... 7 MAARDU MAXIMA JA SÄÄSTUMARKETI VÕRDLEMINE ............................................ 8 TUNNITÖÖD .............................................................................................................................. 10 KOGUTUD ARTIKLID ............................................................................................................. 14 KASUTATUD ALLIKAD .........................................................

Müüja
thumbnail
62
doc

Toiduained

KAUBAÕPE. TOIDUKAUBAD 1.ÜLDOSA 1.1. Toidukaupade omadused Toidukaubad on toit, mida ostetakse ja müüakse hulgi- või jaekaubanduses, toitlustusettevõtetes või eksporditakse või imporditakse. Toit ­ toiduained ja toiduainete segud ­ on mõeldud inimesele söögiks või joogiks töötlemata või töödeldud kujul. Toidukaupade kaubaõppe aineks on toidukaupade tarbimisomadused ning liigitamine ja sortiment. Toidukaupade tarbimisomadused jagunevad sensoorseteks, füüsilisteks, toitelisteks, funktsionaalseteks ja hügieenilisteks. Sensoorsed ehk organoleptilised omadused on määratletavad meeleorganite abil. Nendeks on maitse, lõhn, kuju, värvus, konsistents (kompimise teel määratletav omadus) jt.. Füüsilised omadused on elastsus, poorsus, lahustuvus, sulamis- ja tahkumistemperatuur jt.. Toitelised omadused tulenevad keemilisest koostisest, mis määravad ära toidu toiteväärtuse. Funktsionaalsed omadused on pakend, säilitamise- ja transpordi

Toitumisõpetus
thumbnail
652
pdf

Asjaajamise alused

Programm „Kutsehariduse sisuline arendamine 2008-2013“ SIRJE REKKOR ANNE KERSNA ANNE ROOSIPÕLD MAIRE MERITS TOITLUSTUSE ALUSED KOHANDANUD: ANA KONTOR 2013 1 SISUKORD 1. Toitlustusettevõtete ja teenuste liigid 4  Toitlustusettevõtete tüübid ja äriideed 4  Kiirtoiduettevõtted 6  Kohvikud 8  Sööklad ja teised suurköögid 10  Restoranid 13  Baarid 19  Catering-ettevõtted 21 2. Toitumise alused

Analüüsimeetodid äriuuringutes



Meedia

Kommentaarid (1)

lillenupuke14 profiilipilt
Karin Nuut: hea töö oli.

16:14 02-05-2011



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun