Kuulsaimad kokad.
Koostas: Annili Pill 011K
Eesti kokad
Henry Lepist
Hetkel töötab Helsingi kesklinnas, Sokose
kaubamaja ülemisel korrusel restoranis LOISTE.
Seal on ta olnud viimased kolm ja pool aastat, selle
aja jooksul on tavalisest kokapoisist on sirgunud
vahetuse meister, ehk teisisõnu, peakoka parem käsi.
Välismaale sattus ta juba 1998. aasta augustis.
Nimelt oli ta just kevadel lõpetanud Majaka
Teeninduskooli ja kõik oli tuleviku suhtes lahtine.
Kristo Malm
Ta läks tööle Londonisse, kuna see on olnud ta
eluunistus juba pisikesest peale.
Ametipostilt on ta Demi Chef de Partie ja hetkel
põhirõhku paneb ta sellele, et saavutada köögis
kõrgem positsioon.
Ta on olnud nüüd Londonis pea poolteist aastat ja
vahetanud ühel korral töökohta. Koht, kus hetkel
töötab, on Inglismaa ühe tuntuma peakoka Gary
Rhodese brasserie Rhodes W1.
Ants Uustalu
Soome, mis aitas karjäärile kaasa. Edasi liikus ta Londonisse; laevadele. · Hetkel on Imre restorani Vertigo peakokk ning tal on oma bestseller Viru keskuses. PEETER PIHEL(26) · Pärit Saaremaalt väiksest Kaarma külast · Mees teadis juba noorelt, et temast saab kokk. · Kokasaade; kokaraamatutele retsepte Saaremaalt · Peeter on kindel, et tema lagi kokanduses pole veel saavutatud, seetõttu jättis ta peakokakoha ja läks Eestist Rootsi tipprestorani Bloom kogemusi hankima. · Peeter üks seksikaimaid kokkasid, mida on ka erinevad ajakirjad hinnanud nt Cosmopolitan. MARTTI KOPPEL(41) "Veini ja toidu sobitamise filosoofia seisneb maitsete tasakaalu leidmises ja põhimaitsete kokkusobitamises." Martti on kõige pikema kogemusega telekokk Eestis. Hoolimata sellest ei meeldi
Kõik kommentaarid