Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Vastuvõtu planeerimine (4)

5 VÄGA HEA
Punktid

Lõik failist

Mainori Kõrgkool




Tiina Juurmann
Anneli Kuus
VASTUVÕTU PLANEERIMINE
50 aastane juubel




Rakvere 2009
SISUKORD
1. VASTUVÕTU PLANEERIMINE 3
2. TELLIMUSE VASTUVÕTMINE 4
3. RUUMI KAUNISTUS 5
4. PEO KULGEMISE KAVA 6
LISA 1 Menüü 7
LISA 2 Eelserveering 8
LISA 4 Kutse esikülg 10
LISA 5 Kutse sisu 11






  • VASTUVÕTU PLANEERIMINE


    Vastuvõtu liik: mitteametlik vastuvõtt, eraisiku 50 juubel
    Külalised: vanuses 40-80 ning ka nooremad vanuses 20-30 eluaastat. Külaliste seas ei ole lapsi, kõik on täiskasvanud. Peol osalevad jubilari perekond ning lähimad sõbrad koos oma kaaslastega. Inimesi kokku 30. Parimad sõbrad ja jubilari perekond on oma vahel enne ka kohtunud ning neid võetakse kui perekonda.
    Jubilar on naissoost . Rahvuselt eestlased, nii külalised kui ka jubilar ise. Ametialaselt on nad tavatöötajad, kes kõrgemal kes
  • Vasakule Paremale
    Vastuvõtu planeerimine #1 Vastuvõtu planeerimine #2 Vastuvõtu planeerimine #3 Vastuvõtu planeerimine #4 Vastuvõtu planeerimine #5 Vastuvõtu planeerimine #6 Vastuvõtu planeerimine #7 Vastuvõtu planeerimine #8 Vastuvõtu planeerimine #9 Vastuvõtu planeerimine #10 Vastuvõtu planeerimine #11
    Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
    Leheküljed ~ 11 lehte Lehekülgede arv dokumendis
    Aeg2009-06-05 Kuupäev, millal dokument üles laeti
    Allalaadimisi 203 laadimist Kokku alla laetud
    Kommentaarid 4 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
    Autor Tiina Lass Õppematerjali autor
    etiketi kursuse raames tehtud töö

    Sarnased õppematerjalid

    thumbnail
    38
    docx

    Mehhiko

    Reelika Vihvelin Anna Popova MEHHIKO Kursusetöö I Õpetaja : Regine Soodla, Reelika Eerik Tallinn 2014 1 SISUKORD LISA 1 Kantiini interjöör 2 SISSEJUHATUS Kursusetööga saame kogemusi iseseisva toitlustusalased uurimisprojektis. Antud töös kasutame õpitud teadmisi toitlustuse valdkonna õppeainetes nagu näiteks toiduvalmistamine ja menüü planeerimine ning hinnakujund, toitlustusettevõtte korraldus ja serveerimisõpetus. Kursusetöö teemaks valisime Mehhiko köögi, mis keskendub kommetele, tavadele ja toidukultuurile. Kursusetöö peamiseks ülesandeks oli planeerida üritus valitud sihtrühmale. Selle üritusega tutvustame oma külalistele Mehhiko kombeid ja toidukultuuri, mida läheb vaja neil teada edaspidises elus. Üritus sisaldab kolme käigulist õhtusööki , mille juurde kuuluvad joogid ja aktiivne vabaaja veetmine

    Geograafia
    thumbnail
    15
    odt

    Toitlustuse konspekt

    Alusmaterjal · Laudlinade all kasutatakse lausmaterjali kuna: · Libedast materjalist lina püsib paremini paigal · Lauapind on siledam · Lauaplaatide vahed ei paista välja · Lauapind on paremini kaitstud · Nõud ei kolise · Selvelaua seelikut on kergem kinnitada Aluslinana võib kasutada viltjat materjali, paksemat kangast, kulunud laudlina, õhukest kulunud tekki. Linade kokkupanek ja liitmine · Laudlinu pannakse kokku W või M kujulist voldingut jälgides. · Sisse pressitud võib olla vaid keskjoon. · Laudlinu tuleks säilitada puul rippuvana · Linade liitmist kasutatakse pikkade laudade puhul. · Linutamist alustataske uksest kõige kaugemast otsast. · Iga eelmise lina serv kaetakse 20-30 cm ulatuses. Ajalugu · Euroopa toidukultuuris alates 17. sajandist. · Ülesandeks oli kaitsta suuri pitskraesid ja volange. · Salvrättide voltimine ja pidulik asetamine kujunes välja baroki ajastul. · Peamis

    Toitlustusettevõtte töö planeerimise ja korralduse...
    thumbnail
    652
    pdf

    Asjaajamise alused

    Programm „Kutsehariduse sisuline arendamine 2008-2013“ SIRJE REKKOR ANNE KERSNA ANNE ROOSIPÕLD MAIRE MERITS TOITLUSTUSE ALUSED KOHANDANUD: ANA KONTOR 2013 1 SISUKORD 1. Toitlustusettevõtete ja teenuste liigid 4  Toitlustusettevõtete tüübid ja äriideed 4  Kiirtoiduettevõtted 6  Kohvikud 8  Sööklad ja teised suurköögid 10  Restoranid 13  Baarid 19  Catering-ettevõtted 21 2. Toitumise alused

    Analüüsimeetodid äriuuringutes
    thumbnail
    25
    doc

    Hiina köök

    SISUKORD SISSEJUHATUS.................................................................................................................................2 1 HIINAST JA HIINA KÖÖGIST......................................................................................................3 1.1 Ajaloost.....................................................................................................................................3 1.2 Arenenud ühiskond...................................................................................................................3 1.3 Igapäevased kombed.................................................................................................................4 1.4 Köögist......................................................................................................................................4 2 ÜRITUS..........................................................................................................................

    Toitlustusettevõtte töö planeerimise ja korralduse...
    thumbnail
    80
    pdf

    Ametkondlik kaitumine ja etikett

    Abikaasad peaksid mõistma, et sageli on sõnade “ametlik või ärivastuvõtt” taga palju keerulisem ja närvesöövam vaimne pingutus kui kogu töönädalas kokku. Mitteametlikele vastuvõttudele on abikaasad ja elukaaslased oodatud.
 Külaliste nimekirja koostamisel tuleks silmas pidada, et kutsutavad üksteisega sobiksid. Enne eriti kõrgetele külalistele kutse saatmist tuleks telefoni teel välja selgitada nende soovid ja võimalused ning saada põhimõtteline nõusolek.
 Ametliku vastuvõtu kutsele märgitakse mõnikord ainult kutsutava ametikoht. Sel puhul ei maksa kutset solvunult prügikasti visata, sest kutse saatja on huvitatud firma, ettevõtte koos- või teadustööst, toodangust, toormaterjalist jne. Niisuguste kutsete puhul tuleb kohale saata ainult õige, kõige pädevam inimene. Kindlale isikule adresseeritud kutset edasi ei anta. 
 Kutseid kasutatakse tähtpäevade puhul, austusavalduse väljendamiseks, suhete arendamiseks. Kutsed

    Sekretäritöö
    thumbnail
    193
    docx

    Turismiettevõtluse lõpueksami märksõnade konspekt

    turismiettevõtluse spetsialiseerumise lõpueksami märksõnad Teeninduspsühholoogia 1. Teenindusühiskonna ja majanduse areng Teenindusühiskonna tekke ja kasvu peamised põhjused tulenevad ühiskonna ja töömaailma muutustest: Kasvav jõukus ­ suurem nõudlus teenuste järele nagu kodu koristamine, akende pesemine jm mida varem tehti ise. Vaba aja väärtustamine ­ suurem nõudlus reisi, SPA, toitlustusteenuste järele. Suuremad eluootused ­ suurem nõudlus hooldekodude ja tervishoiuteenuste järele Vajaduse kasv teeninduslike oskuste järele. Toodete suurem kompleksus ­ suurem nõudlus remondi ja parandusteenuste järele. Kasvav komplitseeritus igapäevaelus ­ suurem nõudlus abielunõustajate, advokaatide, maksunõustajate, töönõustajate järele. Kasvav tähelepanu ökoloogiliste ja säästva arengu küsimustele ­ suurem nõudlus. bussiteenuste ja autorendi järele isikliku auto kasutamise a

    Turismiettevõtlus
    thumbnail
    33
    docx

    Koka kutseeksami küsimused ja vastused

    Koka kutseeksami kordamisküsimused ja vastused 1. Kirjelda külmtöötlemismeetodid · Külmutatud toiduainete sulatamine külmutatus liha- ja kalatoodete, pooltoodete sulatamine · Mittesöödavate ja saastunud osade eraldamine Näiteks: köögivilja sorteerimine köögivilja pesemine köögivilja koorimine tapaloomade seedeelundite eraldamine lindude sulgede ja sisikonna eraldamine kalade soomuste ja sisikonna eraldamine · Madala toiteväärtusega osade eraldamine Näiteks: kontide eraldamine lihast kõõluste eraldamine lihast kalade fileerimine · Toiduainetele ja pooltoodetele kuju andmine Näiteks: toiduainete tükeldamine toodete vormimine · Võtted mis kiirendava järgnevat kuumtöötlemist ja muudavad maitset Näiteks: toiduainete leotamine marineerimine · Võtted, mi

    Kokandus
    thumbnail
    226
    doc

    Portugali põhjalik referaat

    Avinurme Gümnaasium 10.klass Geograafia PORTUGAL Koostaja:Katrin Kõre Juhendaja: Ene Lüüs 2009/2010 1 SISUKORD Sissejuhatus.........................................................................................................................3 Üldandmed........................................................................................................................4-5 Riigivorm.........................................................................................................................6-11 Majandus.........................................................................................................................12-14 Tootmisviis........................................................................................................................15 Asend........................................................................

    Geograafia




    Meedia

    Kommentaarid (4)

    fReoon profiilipilt
    fReoon: Sai päris hea ülevaate vastuvõtu planeerimisest
    22:43 14-11-2011
    abivajaja16 profiilipilt
    Laura N: Aitäh! Sai hea ettekujutuse.
    17:10 14-12-2011
    branxa profiilipilt
    branxa: Aitäh!, oli abiks
    12:15 29-04-2011



    Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun