Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Äriplaan (0)

3 KEHV
Punktid

Lõik failist

Tallinna Tehnikaülikooli Talinna Kolledž
Äritegevuse alused
........
Äriplaan
Juhendaja : Raul Vatsar
Tallinn 2012
Ettevõtte üldandmed
Ettevõtte nimi: OÜ Kohvik Wesenberg
Ettevõtte juriidiline vorm: Osaühing
Registreerimise aeg ja koht: 2013, Rakvere
Aadress: Tallinna 27, Rakvere, 443111, Estonia
Telefon: 51261302
E-mail: [email protected]
Algkapital : 79095 Eur
Omanikud , nende osa kapitalist : Omanike on üks ja osakapital on 2651 Eur
Kontaktisik, tema telefon: .........
Ettevõtte Põhiväärtused , missioon , visioon
Põhiväärtused:
K...iirus
O...savus
H...oolivus
V...õrdsus
I...seseisvus
K...orrektsus
Missioon:
Meie hoolime sinu tühjast kõhust.
Visioon: 5-10 aaasta jooksul plaanime läbi viia kohviku laiendamise ning luua väliterrassi.
Ajalugu:
Kohvik Wesenberg sellist nime kandis enam kui 750 aastat tagasi Rakvere linnus. Kohvikule kuulub telefoninumber mis koosneb Rakvere jaoks olulisest kuupäevast milleks on 12.6.1302 Sellest päevast alates sai Rakvere endale linnaõigused.
Ettevõtte kirjeldus
Omanik:
Heli Kiima (juhatuse esimees) osaluse määr 100% Lisa 1: Curriculum vitae
Juhtkond :
Ettevõttel on kolm juhtivtöötajat:
  • OÜ „Kohvik Wesenberg“ direktor (kes on samas ka juhatuse liige ja varustaja)
  • Kõrgharidus , eelnev juhtimiskogemus, vastutab kogu ettevõtte tegevuse eest, juhindub oma tegevuses vahetult juhatuse otsustest.
  • Peakokk
  • Rakenduslik kõrgharidus, vähemalt kaheaastane töökogemus kokana, allub otseselt ettevõtte direktorile ning temale alluvad kogu köögipersonal ning vanemkelner/ ettekandja .
  • vanemkelner/ettekandja.
  • Erialane haridus , vähemalt 4-aastane töökogemus kelnerina, allub peakokale, temale alluvad kõik kelnerid ja ettekandjad.
    Ettevõttel on 10 põhitöötajat:
  • Kokk (3 töökohta)
  • Erialane haridus , soovitatavalt vähemalt aastane töökogemus, allub peakokale.
  • Abitööline (2 töökohta)
  • Eralane haridus ja töökogemus pole ilmtingimata vajalikud, allub peakokale.
  • Kelner /ettekandja (4 töökohta)
  • Soovitavalt erialane haridus ja eelnev töökogemus, allub vanemkelnerile.
  • Koristaja (1 töökoht)
  • Soovitavalt eelnev töökogemus, allub peakokale.
    Juhatuse tasustamine:
    Juhatuse tasustamine toimub vastavalt võimalustele, ettevõtte käivitamine ja sisseelamise perioodil see tõenäoliselt puudub.
    Töötajate arv ning personalihõive plaanid:
    Ettevõttes töötab kokku 13 töötajat, kes on plaanis värvata konkursi korras.
    Professionaalne abi:
    Püsivalt ostame sisse raamatupidamisteenust. Vajadusel kasutame ka juriidilist abi.
    Tooted ja teenused
    Tooted:
    Pakkume kvaliteetset ning värsket toidu. Lisa 2: Menüü
    Sihtgrupp :
    Turistid ning kohalikud nõudlikumad kliendid, kes moodustavad regulaarse kliendibaasi.
    Eelis:
    Menüüs on nii Itaalia kui ka Vene köögist pärit toite. Konkreetses menüü koostamisel lõi kaasa ka Imre Kose , kuid tema roll piirdus pigem nõustamisega.
    Toodete juures on kõige tähtsam kvaliteet ning sellega kaasaskäiv teenindus.
    Ettevõtte põhiprotsess
    Tooraine ja hankija (asukoht) :
    • Kalatööstuse tooraine- Virge Veermäe Kaubandus Kalakeskus (Rakvere)
    • Kondiitritööstuse tooraine- Pihlakas AS (Rakvere)
    • Toiduainetetööstuse tooraine- OG Elektra Tootmine AS (Rakvere)
    • Lihatööstuse tooraine- Rakvere Lihakombinaat As (Rakvere)

    Hankijad on kohalikud suured ja tunnustatud firmad mis asuvad 5 kilomeetri raadiuses sellepärast puuduvad laokulud ning ka kauba trantsport on üldjuhul hankija kulul.
    Ruumid:
    Ruumid ostetakse välja Nevil Edwin Hewitt-i ning ruuumide kogu maksumus on 75000 eur mida plaanitakse katta EASi toetusrahadega
    Klient , turg ja konkurents
    Klient: Eraisik
    Sugu: Mees
    Vanuserühm : 30-40 aastased
    Asukoht: Venemaa ja Euroopa turistid
    Sissetulek: Keskmisest kõrgem
    Kliendi vajadus on:
    • olla teretulnud
    • tunda end mugavalt
    • olla mõistetav ja arusaadav
    • tunda end tähtsana (klient on kuningas)
    • lugupidamise ja tähelepanu järgi

    Klient langetab otsuse tuginedes kvaliteedile ning sellega kaasaskäivale teenindusele. Kliendi erilised vajadused on see, et nad saavad osta roogasid mida ei ole võimalik poest soetada.
    Tarbija ostujõud on keskmisest kõrgem.
    Tarbija ei ole eriti hinna tundlik.
    Turg
    Uustulnukana on meil esialgu raske turule sisened, kuna peame võitma kliente. Samas Rakvere turist ja nõudlikud kohalikud on eeldavasti varmas külastama ja proovima uut kohta. Edukamaks turulesisenemiseks plaanime alustada tegevust märts, et jääks aega kohanemiseks enne Rakvere Linnapäevi juunis mil saabub linna plaanitav põhiklientuur. Rakveres , asuv turg on suur kuid väga stabiilne. Potentsiaalseteks kliendideks on 50% Rakveret külastavat turistid. Külastajate arvu on aga pärast ettevõtte mõningast tegutsemist võimalik küllalt
  • Vasakule Paremale
    Äriplaan #1 Äriplaan #2 Äriplaan #3 Äriplaan #4 Äriplaan #5 Äriplaan #6 Äriplaan #7 Äriplaan #8 Äriplaan #9 Äriplaan #10 Äriplaan #11 Äriplaan #12 Äriplaan #13 Äriplaan #14 Äriplaan #15 Äriplaan #16 Äriplaan #17
    Punktid 100 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 100 punkti.
    Leheküljed ~ 17 lehte Lehekülgede arv dokumendis
    Aeg2014-12-19 Kuupäev, millal dokument üles laeti
    Allalaadimisi 117 laadimist Kokku alla laetud
    Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
    Autor helikiima Õppematerjali autor

    Sarnased õppematerjalid

    thumbnail
    32
    doc

    Äriplaan - toitlustus ettevõte

    Kool HIINA KIIRTOITLUSTUS SÖÖGIKOHT Äriplaan Juhendaja: Linn SISUKORD 1. ETTEVÕTTE LÜHIÜLEVAADE ........................................................................3 2. ETTEVÕTJA ÜLEVAADE...................................................................................3 3. JUHTKOND JA PERSONAL............................................................................... 4 4.VÄLISKESKKOND...............................................................................................6 4.1. Väliskeskkonna mõjud ärile............................................................................6 4.2.Eesti majanduse hetkeseisund.......................................................................... 6 5.TEGEVUSE EESMÄRGID JA POLIITIKA..........................................................7 5.1.Tegevuse eesmärk ja ülesanded..................................................................

    Äritegevuse alused
    thumbnail
    92
    docx

    Äriplaan kohvikule

    kaudu on võimalik saavutada edu. Klientide nõudluse vähenemine on ettevõttele suurimaks riskiks, et seda ära hoida tegeleb ettevõte uute turundusalternatiivide leidmisega. Suureks riskiks on ka tööjõu voolavus ja tooraine kättesaadavus. Ettevõtte tasuvusaeg saabub 1,2 aasta pärast, mis on positiivne aeg. Tasuvuspunkt saabub, kui ettevõte on teenindanud 4214 klienti, et investeeringu kulud katta ja jõuda 0-punkti Antud äriplaan on vajalik ettevõtte tulemuslikuks arendamiseks ja see võimaldab ettevõttel paremini aru saada investeeringuga seonduvatest riskidest ning võimalustest. Äriplaanis vajamineva info on kogunud ja arengustrateegia sõnastanud ettevõtte juhtkond. 5 Üldised andmed Ettevõtte nimetus: Toor- ja mahetoidukohvik Mahedik Ettevõtte juriidiline vorm: Osaühing Aadress: Lossi 5, Kuressaare 93816, Kuressaare Asutamise aeg: 16.11.2014 Telefon: 56639700

    Äriplaan
    thumbnail
    58
    pdf

    Turismitalu Äriplaan

    .............................................. 54 13.1 Pakutavad töökohad ............................................................................................... 54 13.2 Flaier ...................................................................................................................... 58 2 SISSEJUHATUS Käesolev äriplaan on koostatud uue ja atraktiivse Hanso turismitalu rajamiseks Tartumaale, Haaslava valda, Unikülla. Turismitalu ideeks on pakkuda meeldejäävad puhkust erinevate ajaviitmisvõimalustega igale vanuserühmale, arvestades nende vajaduste, võimaluste ja ootustega. Käesolevas töös analüüsime, kuidas ettevõte majanduslikult toimiks ning milliseid positiivseid majandustulemusi tagavaid tegevusviise oleks võimalik rakendada. Äriplaanis on

    Ettevõtlus alused
    thumbnail
    193
    docx

    Turismiettevõtluse lõpueksami märksõnade konspekt

    turismiettevõtluse spetsialiseerumise lõpueksami märksõnad Teeninduspsühholoogia 1. Teenindusühiskonna ja majanduse areng Teenindusühiskonna tekke ja kasvu peamised põhjused tulenevad ühiskonna ja töömaailma muutustest: Kasvav jõukus ­ suurem nõudlus teenuste järele nagu kodu koristamine, akende pesemine jm mida varem tehti ise. Vaba aja väärtustamine ­ suurem nõudlus reisi, SPA, toitlustusteenuste järele. Suuremad eluootused ­ suurem nõudlus hooldekodude ja tervishoiuteenuste järele Vajaduse kasv teeninduslike oskuste järele. Toodete suurem kompleksus ­ suurem nõudlus remondi ja parandusteenuste järele. Kasvav komplitseeritus igapäevaelus ­ suurem nõudlus abielunõustajate, advokaatide, maksunõustajate, töönõustajate järele. Kasvav tähelepanu ökoloogiliste ja säästva arengu küsimustele ­ suurem nõudlus. bussiteenuste ja autorendi järele isikliku auto kasutamise a

    Turismiettevõtlus
    thumbnail
    161
    pdf

    Juhtimise alused

    EESTI-AMEERIKA ÄRIAKADEEMIA JUHTIMISE ALUSED Konspekt Koostaja: Ain Karjus 2012/2013. õa. SISUKORD Jrk. nr. Nimetus Lk. nr. Sissejuhatus 6 1. Juhtimine ja juht 7 1.1 Juhtimine ja juht: üldmõisted ja funktsioonid 7 1.1.1 Juhtimise (mänedzmendi) üldmõisted 7 1.1.2 Juhtimise koht ja roll 8 1.1.3 Põhilised juhtimisfunktsioonid 8 1.1.

    Juhtimine



    Meedia

    Kommentaarid (0)

    Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



    Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun