Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjaleLOE EDASI
0
Lwt — Food Science and Technology Science 3(10):253–259. 39(6):692–699. Barbut, S. 2006. Effects of caseinate, whey and milk Carr, S. N., P. J. Rincker, J. Killefer, D. H. Baker, M. powders on the texture and microstructure of emulsi- Ellis, and F. K. McKeith.
Lwt — Food Science and cereal grains and ractopamine hydrochloride on Technology 39(6):660–664. performance, carcass characteristics, and fat quality Bentley, D. S., J. O. Reagan, and M. F. Miller.
Lwt - Food Science and Technology typhimurium, coliforms, aerobic bacteria, and 29(5–6):447–451. improvement of ground beef color using trisodium Mullerat, J., B. W. Sheldon, and N. A. Klapes.
Lwt — Food Science and Technology ents such as muscle meat from the leg and/or the 41(5):878–882. shoulder of pigs and optionally pork liver, Fraunhofer Mittal, G. S., and S. Barbut.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk). Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).
Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu! Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.