Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse Registreeri konto
Mõistete sõnaraamat
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge
Lwt — Food Science and Technology Science 3(10):253–259. 39(6):692–699. Barbut, S. 2006. Effects of caseinate, whey and milk Carr, S. N., P. J. Rincker, J. Killefer, D. H. Baker, M. powders on the texture and microstructure of emulsi- Ellis, and F. K. McKeith.
Lwt — Food Science and cereal grains and ractopamine hydrochloride on Technology 39(6):660–664. performance, carcass characteristics, and fat quality Bentley, D. S., J. O. Reagan, and M. F. Miller.
Lwt - Food Science and Technology typhimurium, coliforms, aerobic bacteria, and 29(5–6):447–451. improvement of ground beef color using trisodium Mullerat, J., B. W. Sheldon, and N. A. Klapes.

Lwt — Food Science and Technology ents such as muscle meat from the leg and/or the 41(5):878–882. shoulder of pigs and optionally pork liver, Fraunhofer Mittal, G. S., and S. Barbut.
Lwt — Food Science and Technology in Food Science & Technology 13(1):22–30. 38(6):665–676. Jiménez-Colmenero, F., M. J. Ayo, and J. Carballo.
Lwt - Food Science and Technology, 42 (2009). Pages 534–539.

Lwt — Reverte, D., X. L. Xiong, and W. G. Moody.
Lwt — Food Science and Technology.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun