Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge
Lutserni - põld-raiheina ja lutserni-hariliku aruheina segude KA seeduvus oli kolme katseaasta I ja II niites võrreldav puhaskülvide seeduvusega (vastavalt 630-660 g kg -1 ja 635-680 g kg-1 KA vastavalt segu ja puhaskülv). Lutserni-kõrreliste katsetes sobisid hübriidlutserni seemnesegus klassikalist põldtimutit asendama keskmise arengukiirusega leherikkamad kõrrelised - karjamaa raihein, harilik aruhein lisaks ka põld-raihein hariliku lutserniga.
Lutserni - kõrrelise segukülvi kasvatamisel on võrreldes lutserni puhaskülviga väiksem keskkonna lämmastikuga saastatus, teiselt poolt on võrreldes kõrreliste puhaskülviga võimalik pikendada rohusööda optimaalset koristusaega.
Lutsernisöötades on proteiinisisaldus kõrge ja vatsas lõhustuva proteiini osatähtsus sööda proteiinist väga suur (80−85%) ning sellest tulenevalt VPB tugevalt positiivne.

Lutserni - kõrreliste omavahelise suhte muutmisega saame reguleerida rohusööda seeduvust ja rohusööda toorproteiini (TP) kasutamise efektiivsust.
Lutserni - kõrrelise segukülvis vähenes kõrrelise mõjul toorproteiini ja metaboliseeriva proteiini sisaldus.
Lutserni - kõrreliste segud −12%, hübriidlutserni segud −20% (tabel 1).

Lutserni - kõrreliste I niite KA toiteväärtus g kg-1
Lutserni - kõrreliste segude KA saak t/ha (2007-2009).

Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun