Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge
Listerioosi on raske avastada, sest sõmptomid võivad ilmneda igal ajal alates 12 tunnist kuni 30 päevani pärast saastatud toidu söömist. Nakkust saab ära hoida, kui hoidutakse igasuguse toidu söömisest, mis võib olla saastunud. Kui nakkus on olemas, on listerioosi ravimiseks vaja antibiootikume [9, lk 258].
Listeria monocytogenes on beef tissue by application 221:281–283. of organic acids immobilized in a calcium alginate Yingyuad, S., S. Ruamsin, D. Reekprkhon, S. Douglas, gel. Journal of Food Science 57:293–296. S. Pongamphai, and U. Siripatrawan.
Listerioos on nakkushaigus, mis ohustab eelkõige immuunpuudulikkusega inimesi ning avaldub põhiliselt kas meningiidi ehk ajukelmete põletiku, palaviku või seedetrakti häirete kaudu.
Listeria mono - characteristic sulfury note, there appears to cytogenes is the current focus of much be a number of other components that make research on ready-to-eat meat products.
Listerioos on bakteri Listeria monocytogenes poolt põhjustatud nakkushaigus, mis levib eeskätt loomsete toiduainete kaudu.
Listeria monocytogenes - LISTERIOOS Kriitilised toiduained  pehme juustu pealispin  pasteedid.
Lister – võtab kasutusele fenoollahuse, opiasjade jt puhastamiseks.
Listeria monocytogenes on levinud maapinnas, loomasöötades ja loomade soolestikus.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun