0
Lisaainete põhirühmad
on järgmised: toiduvärvid (E 100 - E 199); säilitusained (E 200 - E 299); antioksüdandid (E 300 - E 399); emulgaatorid, stabilisaatorid (E 400- 499) muud (E500-E1500) -happed, alused ja nende soolad, aroomained, aroomi- ja maitsetugevdajad, magusained, paksendajad, želeerivad ained, vahutekitajad, pakendamisgaasid jne Mõnedel lisaainetel nagu näiteks looduslikud ja sünteetilised aroomained, sh suitsuaroomid, aga ka hiniin, kofeiin jpt. oma E-kood puudub.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).
Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.
Suvaline mõiste
Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima