Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjaleLOE EDASI
0
Liimimistugevus - määratakse kindlaks tammest või saarest katteklotsi abil proovikehaga katki nihutamise teel liimimis tugevus: 2. Veekindlus määratakse kindlaks proovikeha 24h leotiamisega toatemperatuuriga vees või ühetunnise keetmisega ,kui pärast seda pole liim tugevus pole langenud üle 30 % võib liimi lugeda veekindlaks 3. Roiskumiskindlus-esineb loomsete liimide juures,vaikliimid on täiesti roiskumiskindlad.
Liimimisomadused on eriti tähtsad neil juhtudel, kui on vajalik kasutada nö ohutut liimi, näiteks toiduainetööstusele taara valmistamisel jt. • Leiva küpsetamise protsessi põhiline tähtsus on lahustumatu tärklise muutmine lahustuvaks ja ker-gesti organismile omastavaks dekstriiniks.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk). Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).
Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu! Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.