Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused! Luuletus.ee Sulge
Leibur – toodab peenleivad, teraleivad, rukki- ja segaleivad, saiad, kooriktooted, sepikud ja segasaiad, vormisaiad, röstisaiad, kuklid, rahvuslikud tooted, vaasan Ready-to-Bake! külmutatud tooted (tainas), pooltooted(pizzapõhi, piparkoogitainas), tooted toitlustusasutustele ja kauplustele küpsetuspunktidele (eelküpsetatud tooted ja sügavkülmutatud tooted)
Leibur on Eesti lemmikleibade küpsetaja aastast 1762. Juba 247 aastat on Leibur teinud leiba kohalike traditsioonide ja retseptide järgi Eesti tarbija toidulauale.
Leibur on kujunenud Julius Valentin Jaekschi pagaritöökojast, Rotermanni leivavabrikust, ja leivatehasest nr 2.
Leibur as on Eesti juhtiv ja vanim pagaritööstus, kellele kuulub ligi kolmandik siinsest pagaritööstuse turust.
Leibur on üks Eesti Leivaliidu asutajaliikmetest, Eesti Toiduainetööstuse Liidu ja Eesti Rukki Seltsi liige.
Leibur on järjepidevalt oma tootmisprotsesse kaasajastanud, soetades nii leiva- kui saia
Leiburi turuosa on püsinud stabiilsena, 1990. aastal oli see 28 ja 2009. aastal 29 % Eesti
Leibur on kasvanud väikesest pagaritööstusest juhtivaks leivatootjaks Eestis.
Leiburi ajalugu – [WWW] URL http://www.leibur.ee/?op=body&id=30 (10.10.2009)
Leibur on pidevalt kasvavas konkurentsis edukas olnud.
Leiburi tooted on saadaval kõikjal Eestis.
Vote UP
-1
Vote DOWN
Leiburi tooted - [WWW] URL http://www.leibur.ee/?op=body&id=2 (28.10.2010)
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun