Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused! Luuletus.ee Sulge
Küllastuspunkt - sellest alates rohkem ei saa lahustatavat ainet lahusesse lahustada Lahuseid jagatakse lahustunud aine sisalduse järgi: Endotermiline protsess- Kui joud osakeste vahel lahustunud aine sees on suuremad joududest lahusti ja lahustunud aine osakeste vahel, siis lahustub vahesel maaral ainet
Küllastuspunkt - kui taastatud on seotud niiskus ja hakatakse taastama vabaniiskust (30%). Wkp= puidu kiudude küllastuspunkt ≈ 27...32% Kuiv puit taastab kõige enne rakuseinte niiskuse e seotud niiskuse- selle käigus puit paisub.
Küllastuspunkt ehk küllastustäpp. Puidu rakusein suudab endasse imeda vett ainult teatud piirni, kuni ta niiskusest küllastub.
Küllastuspunkt – puidu rakusein suudab endasse vett imeda ainult teatud piirini, kuni ta niiskusest küllastub.
Küllastuspunkt - kus puit hakkab taastama vabaniiskust e koguma niiskust rakudesse ja nende vahele
Küllastuspunkt - sellest alates rohkem ei saa lahustavat ainet lahusesse lahustada.
Küllastuspunkt on punkt, millal lahustisse ei saa enam ainet lahustuda.
Küllastuspunkt – üksi homo oeconimicus sealt enam edasi ei tarbi.
Küllastuspunktis on rakuseinad niiskusest küllastunud.
Küllastuspunktis on rakuseinad e floeemi.
Vote UP
-1
Vote DOWN
Küllastuspunkt - kui taastatud on seotud niiskus ja hakatakse taastama vabaniiskust (30%). Kui aga puit kuivab, aurub kõige enne vabaniiskus.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun