Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused! Luuletus.ee Sulge
Keetmiseks nimetatakse kartuli kuumtöötlemist keeva vee, vett sisaldava vedeliku või veeauru keskkonnas.
Keetmisel soolalahuses – kasutatakse seadmena lahtist mahutit ja soolalahuseks MgCl2 või NaCl lahused.
Keetmis - ja küpsetusseadmete paigutamiseks on välja töötatud erinevaid mudeleid.
Keetmiseks on kohasemad haug, koha, tursk, kaptenkala, forell ja teised suuremad kalad.
Keetmisprotsessid on energiamahukad ning see muudab peensoola märgatavalt teistest kallimaks
Keetmis - ja küpsetamisseadmed paigutatakse kahe kõrvuti oleva seina äärde.
Keetmis - ja küpsetamisseadmed on paigutatud ühte rühma köögi keskele.
Keetmis - ja küpsetamismeetodid ei toimi samaaegselt vaid vaheldumisi.
Keetmiseks 20 - 40 g. Neis võidakse aga kasutada kas mune või vahukoort.
Keetmisaega - ja mida kauem keeta, seda pudrusem riis.
Keetmis - ja küpsetusajaga kui võimalik.
Keetmisel 10 - 30% niiskust (loomaliha 50%)
Keetmisel - praadimisel rebu tumeneb.
Vote UP
-1
Vote DOWN
Keetmisaeg 15 - 25 min. 4. Krabid- keedetakse nagu hormaane.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun