Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Sõnu seletav sõnaraamat
Add link
Karamellkompvekid – põhitoormeks on suhkur ja glükoosisiirup, mis keedetakse, lisatakse lõhna-, värv- ja maitseained, nii täidiseta (nn klaaskaramell) kui ka täidisega, poolpehme karamell saadakse karamellimassile piima ja rasvade lisamisel.
Karamellkompvekid – põhitoormeks on suhkur ja glükoosisiirup, mis keedetakse, lisatakse aroom-, värv- ja maitseained (täidisega, täidiseta, poolpehme – kurgupastillid, pulgakommid, monpansjee - väike ilma ümbriseta klaaskaramellkompvek).
Karamell – pruunikas, klaasjas, magus, mõrkjas, veeslahustuv mass, mida kasutatakse kompvekkide valmistamiseks ja pruuni toiduvärvina - kulöör.

Karamell - leivaparfee marjapüreega (riivleib, hapukoor, rõõskoor, riivleib, suhkur, või, vaarikad, ) 2.Menüü põhjendus
Karamellipruun on toiduvärv, mida harilikult toodetakse kuumutades leeliselist suhkrulahust, et tekitada karamelliseerumist.
Karamellsuhkur - seda müüakse väikeste karamelltükikeste kujul, mis on saadud suhkru kõrgel temperatuuril kuumutamisega.

Karamellisuhkur - Pruuni jume ja lisa-maitseomadused saab toorsuhkur nõrgal kuumutamisel, mil algab karamellistumine.
Karamelli - jt kastmed, alkohoolsed joogid kastmena, tarretised, kondiitritooted.
Karamell - kuumutamisel muutub suhkur pruuniks ja juurde tuleb mõrkjas maitse

Karamelliks nimetatakse sahharoosi kuumutamisel tekkinud pruuni massi.
Karamellipere liigitamine – klaaskaramellid ja täidisega karamellid .
Karamell - suhkur pruuniks,kuumvesi,piim ja tärklis.

Karamelliks - magususelt kolmas looduslik sahhariid
Karamell – kõva: bonbon pehme: toffee
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto


Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun