Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge
Karamellkompvekid – põhitoormeks on suhkur ja glükoosisiirup, mis keedetakse, lisatakse lõhna-, värv- ja maitseained, nii täidiseta (nn klaaskaramell) kui ka täidisega, poolpehme karamell saadakse karamellimassile piima ja rasvade lisamisel.
Karamellkompvekid – põhitoormeks on suhkur ja glükoosisiirup, mis keedetakse, lisatakse aroom-, värv- ja maitseained (täidisega, täidiseta, poolpehme – kurgupastillid, pulgakommid, monpansjee - väike ilma ümbriseta klaaskaramellkompvek).
Karamell – pruunikas, klaasjas, magus, mõrkjas, veeslahustuv mass, mida kasutatakse kompvekkide valmistamiseks ja pruuni toiduvärvina - kulöör.
Karamell - leivaparfee marjapüreega (riivleib, hapukoor, rõõskoor, riivleib, suhkur, või, vaarikad, ) 2.Menüü põhjendus
Karamellipruun on toiduvärv, mida harilikult toodetakse kuumutades leeliselist suhkrulahust, et tekitada karamelliseerumist.
Karamellsuhkur - seda müüakse väikeste karamelltükikeste kujul, mis on saadud suhkru kõrgel temperatuuril kuumutamisega.
Karamellisuhkur - Pruuni jume ja lisa-maitseomadused saab toorsuhkur nõrgal kuumutamisel, mil algab karamellistumine.
Karamelli - jt kastmed, alkohoolsed joogid kastmena, tarretised, kondiitritooted.
Karamell - kuumutamisel muutub suhkur pruuniks ja juurde tuleb mõrkjas maitse
Karamelliks nimetatakse sahharoosi kuumutamisel tekkinud pruuni massi.
Karamellipere liigitamine – klaaskaramellid ja täidisega karamellid .
Karamell - suhkur pruuniks,kuumvesi,piim ja tärklis.
Karamelliks - magususelt kolmas looduslik sahhariid
Karamell – kõva: bonbon pehme: toffee
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun