Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Sõnu seletav sõnaraamat
Add link
Kapibaara on maailma suurim näriline ning nende keskmine eluiga on 7 – 10 aastat.
Kapibaara on maailma suurim näriline, kes asutab Lõuna-Ameerika jõgede kaldaid.
Kapibaarad on sellistes piirkondades oma toitumisharjumusi muutnud ja käivad seal söömas ainult öösiti ning pimeduse katte all. Põua perioodil kogunevad maailma suurimad närilised väikeste veesilmade äärde ja moodustavad kuni 100’st loomast koosnevaid karju.

Kapibaarad on imetajad (Joonis 5 on näha imetavat kapibaarat). Emane kapibaara saab korraga 2 – 7 järglast ning karjas on samaaegselt kuni 15 poega.
Kapibaaral on massiivne keha ja nurgeline pea, seetõttu näeb ta esmapilgul välja nagu karva kasvanud merisiga.
Kapibaara on maailma suurim näriline, kes elutseb Kesk- ja Lõuna – Ameerikas.

Kapibaarad on seksuaalselt dimorfsed, kus isastel on suuremad ja erinevad lõhnad.
Kapibaarad on sigimisvõimelised aasta läbi.
Kapibaara – maailma suurim näriline

Kapibaara on maailma suurim näriline.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto


Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun